Дневен хороскоп за 23 март 2021г. – Хороскопи за всяка зодия – народна медицина, здраве, астрология, съдби, секс и зодии

1
120
Добави коментар

09 лунен ден, Луна в Рак

Луната транзитира през последните градуси на Рак и усилва нашите емоционални преживявания в пъти, като през лупа.

В оптимален вариант- нашата интуиция е значима, а това винаги е полезно, инстинктите ни са изострени до краен предел, така че трудно можем да бъдем подведени, напротив- вероятността да разкрием тайни процеси там, където ги има, е повече от голяма.

Можем да разгадаваме тайни, да надникваме отвъд видимото и да се възползваме от това.

Информационният поток продължава да е много усилен, дава ни ценно знание, но в този процес ще забелязваме и опити за манипулации, подвеждане, което по правило можем да идентифицираме сега и да се предпазим.

Все пак не е изключено да се въвличаме в спорове, да попаднем в ситуации, които да предизвикат силни и трансформиращи чувства, все едно се наместват пластовете под краката ни, стигаме до дъното на истини, а после всичко се успокоява.

Оракул: Таро- отговор на въпрос

Как ви влияе деканата в хороскопа

Тестът на Сонди разкрива най-дълбокото ви Аз

Овен, Лъв, Стрелец–  имате силни предчувствия, доверете им се, те ще бъдат верен ориентир, който ще ви помогне да се предпазите от евентуални опасности или да ги превъртите във ваша полза. Подходящ ден да си изясните спорни казуси чрез разяснителни разговори. В този процес може да има опити и за манипулация, подвеждане или злоупотреба с вид знания, но вие можете да идентифицирате подобни процеси и да се предпазите. Можете да разчитате на приятелска подкрепа или такава, която е от авторитетни личности и които допълнително ви показват вярната посока, вид истина и т.н. Пазете се от необмислени разходи или влияния, които могат да ви нанесат щети, буквално и в по-широк смисъл. Ако има нещо, което влияе на материалното ви състояние, изисква трансформация или плащане- сега ще бъде особено видно, изберете си стратегия.

Телец, Дева, Козирог– днес водите разговори, които могат да оставят дълбок отпечатък в съзнанието ви или да имат превратен ефект. Не е задължително това да е лошо, напротив, можете да изкажете истини или да обсъдите по-далечни перспективи и ако не губите бъдещи цели от поглед, това ще има по-скоро оздравителен ефект. Обтегнати или скъсани връзки обаче, дори договори, трудно ще се възстановят. Все пак има на кого да разчитате, особено, ако имате нужда от това, а това ще направи денят и по-приятен, спокоен, ще могат да се намират изход и варианти от почти всяка ситуация, но все пак ще зависи и какво вие всъщност искате. Намирате се в период, през който можете да направите много, за да стабилизирате или подобрите вашите доходи, същевременно- разходите също не са малко, може да имате чувството, че парите буквално изтичат между пръстите ви. Периодът е показателен за по-далечни перспективи, съответно какво може да ви стабилизира, какво трябва да премахнете като слабо звено, за да печелите в един по-широк смисъл, а не обратното..

Близнаци, Водолей, Везни– днес могат да възникват допълнителни и непланирани ангажименти, хубаво е да не се претоварвате, а може би да пренаредите приоритетите  си по важност, така че да наваксате с евентуални дела, които са се забавили или вече отчитате за извън контрола си, но те влияят на доходите ви, онова, което имате-общо. Денят е подходящ да се разделите с влияния, които ви нанасят щети, все пак не са изключени и неизбежни плащания, например- ликвидация на дългове, инвестиции в бъдещото ви развитие и т.н. Обединяващо правило е, че днес разбирате кой ви носи щети, на кого можете да разчитате или пък какви преобразувания, трансформации са необходими, за да извлечете ползи, а не обратното. В повечето случаи посоката ще се определя от околните, тоест- полезно е да обединявате усилия с определени личности, но и да се дистанцирате или рязко промените подхода си спрямо други, които точат ресурсите ви. Помислете, изградете си стратегия в по-далечна перспектива.

Риби, Рак, Скорпион– днес сте под въздействието на много силни емоционални преживявания,  които ви подтикват да действате и реагирате крайно, вероятно не без причина, а защото се чувствате предизвикани. Важни за вас хора- партньори, приятели и т.н., ви указват дълбоко преобразуващо въздействие, вие може да се възползвате от интуитивния си подход, така че да намерите най-верния и подходящ за вас с подход, съответно тенденция, която ще зададете. Добрата новина е, че вие в значима степен насочвате, определяте хода на събитията, влиянието ви върху околните също е много високо и дори  забележително, възползвайте се и като не губите по-далечни перспективи на развитие, за да стигнете там, където искате, а не някъде другаде, образно казано…