Превоз на автомобил до сервиз от Пътна помощ – София

1
182
Добави коментар
tedi0526
tedi0526

Високата концентрация на превозни средства по пътищата води до чести повреди или ситуации, когато водачът се нуждае от пътна помощ и от специалисти – механици.

Ние предлагаме набор от услуги за град София, които могат да решат почти всеки проблем, свързан с превозното средство. Достатъчно е да наберете нашите номера:  0878-424-097 / 0879-147-374 и да опишете ясно какво се е случило.

Поръчвайки услугата „Превоз на автомобил  до сервиз“ не е нужно да губите време, за да извозите автомобила до сервиз или да вземете автомобила след сервиз. Специалистите от фирма Найденови Ауто могат да вземат колата ви от посочения от вас адрес и да транспортират колата до сервиз, посочен от вас. Също така и да се достави колата след сервиз до посочения от вас адрес.

Нашата фирма извозва автомобили до автосервиз – за профилактика, диагностика и ремонт. Идваме директно на мястото на повреда на автомобила, и го извозваме до мястото на отремонтиране. Заедно с ремонта, които се извършват в сервиза, ние предлагаме транспорт или теглене на автомобили до посочения адрес.

Как се извършва услугата:

1. В уговореното време и на предоставения адрес пристига специализирано превозно средство.

2. Клиентът (или упълномощен представител на клиента), който поръчва услугата трябва да посочи:

Лична карта (шофьорска книжка), ако е необходимо. Колата може да бъде предадена за обслужване само от собственика или от лице, което е упълномощено от собственика.

Оригинално свидетелство за регистрация на превозното средство. Оригиналът на свидетелството трябва да бъде предаден с автомобила на представителя на превозвача.

Ключове за кола. Ключовете трябва да бъдат предадени с превозното средство.

Ако притежавате отстъпка за даден автосервиз. Трябва да се предаде с колата.

3. Преди да предаде автомобила, Клиентът и представителят на превозвача пътна помощ найденови Ауто, подписват документ, товарителница, която е съставена в три екземпляра и потвърдена от подписите на Клиента и представителя на превозвача. В документите трябва да се посочат:

Информация за собственика на автомобила (име и номер на шофьорска книжка).

Информация за идентификация на превозното средство.

Състоянието на автомобила и повредата.

Пълно състояние на автомобила:показания на километража, ниво на горивото, подписи от страните.

Ние внимателно, бързо и точно ще транспортираме вашия автомобил до сервиз или до всеки автосервиз по ваше желание. Извозваме превозни средства от цяла България с доставка на превозното средство до посочения от собственика адрес: до сервиза по желание на клиента, паркинг или други.

Подхождаме индивидуално към всеки клиент, но гарантираме на всеки учтиво отношение, професионален подход, бързо, но качествено изпълнение на работата и адекватни цени за нашите услуги.