Сглобяеми гаражи

1
149
Добави коментар
aganbox
aganbox

Вместо да се чудите къде да паркирате, може да се снабдите с метални гаражи или сглобяеми гаражи, които ще Ви осигурят спокойствие. Не сте ограничени и имате пълна свобода на решенията.

Модерните сглобяеми гаражи напоследък придобиха голяма популярност. Става въпрос за здрави и издръжливи метални конструкции, които се отличават със семпъл и стилен дизайн, както и с лекота на конструкцията.

Такъв гараж притежава много предимства, което обяснява и засиления потребителски интерес.

В сравнение със стандартните модели, изградени от блокове или тухли, сглобяемите гаражи излизат далеч по-евтино. В същото време, при една правилна експлоатация, тези модели могат да се използват безпроблемно дълги години напред.

Разбира се, преди да изберете най-подходящата конструкция, трябва предварително да сте наясно с някои детайли. Добре е да се имат предвид условията, при които ще се ползва гаражът, както и големината на парцела, върху който ще го монтирате. Разбира се, размерът на вашия автомобил също трябва да бъде взет под внимание.

Предимства на сглобяемите гаражи
Бързина на изграждане

Сглобяемите гаражи се инсталират много бързо. Ако бързате да приберете новата си кола, те са перфектното решение. Изграждането на гараж по традиционния метод на строителство би отнел много повече време. Можете да инсталирате мобилния гараж на всяка равна повърхност, например върху бетон или чакъл.

Ниска цена

Необходимо ли е да влагате излишни средства, време и усилия, за да изграждате гараж от тухли, когато можете да платите значително по-малко за модерен сглобяем гараж? Разбира се, че не. Можете да използвате спестените пари за нещо друго.

Надеждност

Въпреки че сглобяемите гаражи се монтират бързо, те са изключително надеждни. Модулите са изградени по високи стандарти за безопасност. Конструкцията е устойчива, така че няма основание за никакви притеснения относно здравината. Те успешно предпазват автомобила от силното слънце, дъжд, вятър и сняг.

Дълготрайност и екологичност

Издръжливостта на подобни конструкции е голяма, затова с минимална поддръжка един сглобяем гараж ще ви служи вярно в продължение на десетки години. Определено си струва да заложите на такъв. Металните елементи не отделят опасни химически съединения във въздуха, а цинковото покритие надеждно предпазва от корозия. Допълнителен плюс на металната рамка е огнеустойчивостта. Това е голямо предимство, особено в случаите, когато конструкцията се използва като работилница, където се извършва заваряване или се включват отоплителни уреди.

Многофункционалност

Освен че ще държите колата си в него, сглобяемият гараж може да служи и за още много други дейности. Той е чудесно място за работилница, където да ремонтирате най-различни неща, необезпокоявани от никого. Същевременно е добро решение и за складиране на някои вещи, които се чудите къде да поставите и не искате да задръствате жилището си с тях.

Мобилност

Ако е необходимо, съвременните сглобяеми гаражи могат бързо да се разглобяват и транспортират до ново място, където отново да бъдат сглобени. Това е много удобно, ако сте от хората, на които често им се налага да се местят. Ако трябва всеки път, когато това се случи, да изграждате нов тухлен гараж, разходите ще нараснат значително. Сглобяемият гараж обаче може да ви следва, където и да отидете.

Модерен и стилен външен вид

Конструкцията на сглобяемите гаражи е модерна и стилна, така че ще подхожда на всяка сграда. За още по-естетичен вид и хармонизиране на екстериора винаги може да боядисате гаража си в същия цвят, който сте използвали за фасадата на къщата. Така той ще изглежда като една модерна и неразделна част от нея.