Сватбена рокля в приказен стил 2021 и Сватбени Идеи

1
169
Добави коментар
balniroklinet
balniroklinet

Сватбена рокля в приказен стил и идеи за тържеството

Почти всички момичета обичат да гледат сватбени рокли. Най-младите мечтаят за щастлив семеен живот и разкошна сватбена рокля, а по-мъдрите знаят, че в целия семеен живот именно сватбата е най-светлият и красив момент.

Следователно е необходимо да се проведе тържеството, така че булката да бъде запомнена завинаги, тъй като снимките и видеоклиповете ще останат завинаги и, определено ще останат с нас през целия ни живот.

Много млади двойки искат да направят своя празник незабравим и уникален. За това е подходяща сватба в приказен стил. Този сценарий е особено интересен, ако имате много креативни идеи и обичате да украсявате всичко наоколо. Сега е много по-лесно да сбъднеш една приказка, отколкото изглежда! Спомнете си модните тенденции от последните години – подпухнали и необичайни ръкави, викториански рокли, неоромантизъм, луксозна готика и много други от стиловете от минали епохи са завладели здраво модните подиуми на основните модни столици. В сватбените колекции изборът на тенденции не е толкова широк никой не ни ограничава. Въпреки че при желание дори една сватбена колекция е достатъчна, за да създадете приказка за себе си. С креативен подход можете да си купите обикновена сватбена рокля и да я допълните с огромни цветя от плат и и вече ще получите страхотен външен вид.

 

Жълта сватбена рокля с пухкава пола и множество волани изглежда много вълшебно. Рядка булка ще носи черна рокля, но също така ще помогне за създаването на невероятен образ.

Идеи за създаване на атмосфера и интериорна декорация

За да изглежда една сватба наистина приказна, само една рокля няма да е достатъчна. В някои ситуации страхотна булка може дори да изглежда смешно. Само си представете – най-обикновения интериор на кафене, гости, облечени в много дрехи, пиян чичо Димо от селото и булка в облика на арийска жрица на огъня!

Дори да нямаме гости с креативно отношение към живота, можете да направите сватбата приказна, трябва да проектирате интериора по съответния начин, да подарите на приятелките си магически аксесоари за спомен и да сложите няколко порцеланови кукли във викториански рокли на вашата маса. Магията ще добави към съдовете на масата. Спомнете си приказките, какви ястия са сервирани там, въз основа на това, оформете вашето меню. И тортата също е важна, която може да се превърне в богата украса. Само си представете какви торти могат да приготвят сладкарите по български или ориенталски приказки!

Идеи за украса на сватбено тържество:
Свещници с горящи свещиИсторически съдове за храненеПокани за приказкиДекоративна каретаФигури на гноми или други приказни героиКорони за булката и младоженецаБукет на булкатаНеобичаен воал, базиран на шапки от СредновековиетоОсветеност, вградена в роклятаПоздравления в стила на празникаАнимационни герои

 

Развлекателната програма и образът на младоженеца също трябва да са страхотни, поне малко, в противен случай всички усилия могат да бъдат напразни.

Най-лесният начин да се съсредоточите върху често срещани приказни сценарии като „Спящата красавица“, „Пепеляшка“, „Червената шапчица“, Алиса в страната на чудесата „, народни и други … Готови сценарии можете да намерите на сватбените сайтове и салони. Но според мен е по-добре да създадете своя собствена приказка, а не да се занимавате с повторения.

През 21 век нямаме ограничения за сватбени рокли. Можете да носите снежнобял гащеризон от Elie Saab и да го допълвате с крила, или да си купите шикозна викторианска рокля , или можете да създадете образа на богинята Мара от славянския епос, като ушиете рокля по поръчка.

Когато купувате и поръчвате рокли, трябва да поддържате баланс, ние планираме сватба, а не реконструкция или събиране на фенове на фантастиката. Роклята трябва да остане сватбена.

Основните насоки на приказката:

БИТОВ стил Източен стил Древен Египет Фантазия Всички имаме въображение, така че измислете своя собствена история, създайте уникален приказен образ.

Малки трикове за спестяване на интериорна декорация:

В големите градове винаги има ресторанти с луксозна кухня- китайска,турска,мароканска,индийска,индонезийска,японска. Избирайки такъв ресторант за сватба, вече получавате почти завършен интериор, който просто трябва да добавите и украсите малко. Някои ресторанти изглеждат страхотно дори в делничен ден с обикновени посетители.

По-добре е да платите повече и веднага да получите подходящ интериор, отколкото да наемете евтино кафене и да го украсите с приятелките си с декорации от цветна хартия.

Ако имате популярен Instagram, договорете с ресторанта за отстъпки, при условие, че публикувате много сватбени снимки на страницата си и посочите името на ресторанта. Може би собственикът на ресторанта няма да даде отстъпка в пари, но ще ви помогне да вземете решение за допълнителна декорация и специално меню.

 

Грим и прическа на булка от приказка

Приказният свят живее по напълно различни стандарти за красота. Не знам в каква приказка бихте искали да отидете, но трябва да поработите върху прическата си. В един случай се нуждаем от плитки, ако косата не позволява да се сплитат дълги плитки, можете да си купите готови. За образа на нимфа или фея по-подходяща е разпуснатата коса, само че е важно те да са дълги. В приказките е почти невъзможно да срещнете момиче с къса прическа! Направете удължаване или купете перука.

 

 

Козметиката и гримът са основните приятели на булката! Често се препоръчва за сватба да се направи грим, който да изглежда възможно най-естествено. Гримът трябва да скрие всички несъвършенства, ако има такива, и да направи лицето перфектно, но естествено и блестящо. Не забравяйте да изравните тона на лицето и да се фокусирате върху устните или очите.

Въпреки че в приказките всичко е възможно. Спомняйки си приказни героини от филми, можете да създадете изображение с ярък грим. Основното е, че всичко работи хармонично, следователно, когато каните гримьор на празник, трябва предварително да знаете всички нейни способности и възможности.

Грим, прическа и маникюр – не е нужно да пестите от тях. Практикувайте много преди сватбата, за да въплътите замисления начин на живот в живота и да направите фотосесия, тогава можете да се чувствате максимално уверени по време на празника.

Автор: Уляна Дашкова

 

Сватбен Портрет по Снимка

ОН-лайн Магазин за Бални Рокли

Колекция на Диор- Таро

Тайната на Японският Зелен чай

Телешки устни-Нов Моден Тренд

Боядисване на Косата,което подмладява

Как да изглеждаме като на 25 на 40 години ?Съветите на супермоделите !