Дневен хороскоп за 25 март 2021г. – Хороскопи за всяка зодия – народна медицина, здраве, астрология, съдби, секс и зодии

1
173
Добави коментар

12 лунен ден, Луна в Лъв

Луната в Лъв ще застава на страната на „огнената енергия“, която винаги е позитивна, зареждаща, действаща добре на тонуса и настроението ни.

Опасността днес може да се провокира от лесната ни възбудимост, която може да премине определени граници и да предизвика „пожари“ във взаимоотношенията ни-лични или делови.

Луната в Лъв изкарва на повърхността честолюбие, гордост, желание да сме в център от внимание, но и сърдечност, благородство, щедрост, в крайна сметка- предимно онова, което всеки най-много може да демонстрира и таи в себе си или според текуща ситуация…

Например, ако днес действително получаваме нужното внимание, уважение и т.н., тогава можем да прекараме прекрасни и незабравими мигове с любими хора.

Ако се чувстваме пренебрегнати обаче или някой нарани достойнството ни, тогава ответната реакция често ще бъде доста остра, понякога и преувеличена, но със сигурност- оставяща вид белези, така че трябва да внимаваме …

На този фон продължават да ескалират разяснителни разговори, част от тях ще погалят Егото ни, други могат да ни ранят, а трети- ще ни поднесат тайна.

Във фокус са сърдечните връзки, ако държим на някого това ще бъде  особено видно и можем да съответните отношения и като намерим време за развлечения, направим жест към любим човек, който ще го оцени високо.

При Луна в Лъв не ни е лесно да се справяме с рутинни задължения, ако не са ни приятни- ще се разпиляваме в различни посоки, ще се разсейваме или все ще намираме начин да „избягаме“.

Денят не е подходящ за подписване на договори и преговори, хубаво е да отложим, ако това е възможно.

Число на съвместимост между вас и партньора

Таро-нумерологичен отговор на въпрос

Овен, Лъв, Стрелец– днес инициативността ви ще се пали от желанието ви да наложите тезата си, понякога-да се докажете пред важен за вас човек. Вие действително можете да постигнете отлични резултати, стига да не се преминат определени граници в общуването и изказа, така че да се получи точно обратен от очаквания резултат. В душата на мнозина назрява силен фокус, желание, което скоро ще намери опорни точки, за да се осъществи и на практика. Но не е нужно да бързате. Днес е полезно да оздравите важни за вас връзки, партньорски отношения, ще имате такава възможност, ще водите интересни разговори или такива, които са с широко отражение. Крайният резултат ще зависи предимно от вас, това е сила, но и отговорност, не го забравяйте…

Телец, Дева, Козирог– денят изисква повишена адаптивност от вас, може да ви се струва, че постоянно възниква нещо, което променя предварителните ви планове, а вие трябва да пренареждате приоритетите си, включително сега е подходящо да се замислите от какво е хубаво да оставите зад гърба си като непродуктивно, защото само ви натоварва или пък точи ресурсите ви. По различни поводи ще си правите равносметки на кого можете да разчитате, чисто финансово, но не само. Денят е тестови за вашите отношения, същевременно точно днес е подходящо да ги насочите в една по-позитивна посока или да превъртите евентуални предизвикателства в полза като допуснете нещо ново, различно, за да ги освежите, обновите и т.н.

Близнаци, Водолей, Везни– информационният поток е много усилен, може да проведете важни разговори или да чуете подобни новини, които ще имат широко отражение. Денят може да е доста ползотворен за вас, ако успеете да привлечете на ваша страна вид подкрепа, ще имате такава възможност, стига да не се преминат определени граници при общуването и от „нищо-нещо“ да се случи. При всички случаи няма да ви липсва внимание, възползвайте се по оптимален начин. Някой от вас ще водят разяснителни разговори или ще обсъждат по-далечни перспективи на развитие със своите партньори и в този процес ще разберете в по-ярки краски до колко гледате в една посока, същевременно точно днес- можете да насочвате, влияете, така че да оздравявате онези отношения, на които държите…Ако партньорските ви отношения са здрави, днес можете да преживеете интересни, запомнящи се мигове.

Риби, Рак, Скорпион– денят е натоварен с множество ангажименти, понякога над средното ниво, но и резултатен. Можете да направите важни стъпки, които да очертаят по-далечни перспективи на развитие в професионалната ви реализация. В този процес можете да набележите и евентуални слаби звена, които са се натрупали във времето ,дела, които са изостанали и сега да наваксате или пък-окончателно да ги изоставите, според съответен анализ. Хубаво е да пренаредите приоритетите си така, че да стигнете действително много далеч, да направите своеобразен пробив, а не да се разпилявате в различни посоки, защото и последното е вероятно, ако ви липсва фокус или значима цел. Хубав ден да спечелите нещо съществено за вас- бонус, материално поощрение, повишение, вид одобрение и т.н. Все пак не са изключени и повишени разходи, нека да бъдат и целесъобразни, а не преувеличени…