Любими продукти за януари 2021

1
164
Добави коментар

Здравейте, момичета!

Представям ви 10-те продукта, които най-много ме впечатлиха през януари! Всички от тях са повече от страхотни!

Home SPA тонизиращо сухо олио за тяло* Home SPA тонизиращо сухо олио за тяло

Още от първия ден на ползването му, това сухo олио за тяло страшно много ме впечатли. Нанесох го и попи страшно бързо без да остане мазно и да има тежко усещане. Ползвам го вече два месеца и съм супер доволна колко гладка и подхранена прави кожата ми. Виждам промяна в състоянието на целулита и стриите, загладени са, но разбира се, такива сериозни проблеми се решават комплексно.

Home SPA тонизиращо сухо олио за тяло съдържание

Съдържа масла от гераниум, грейпфрут, кипарис, таману, хвойна, розмарин в базови масла от слънчоглед и кайсия. Прекрасен коктейл за възстановяване, изглаждане и подхранване на кожата. Маслото е органично, на български бранд и съм много щастлива, че откривам още един прекрасен български продукт. Предлага се в бутика Odonata Cosmetics и можете да го закупите оттук!**

Petitfee Gold and Snail пачове за очи Petitfee Gold and Snail пачове за очи

Вече пачовете на Petitfee са ми много любими (след като се научих как да ги ползвам по правилния начин). За мен една такова опаковка от 60 бр. излиза много изгодно и ще си взема отново. Икономични са и вечно напоени в течност. Удобни за път и съхранение.

Специално пачовете за очи Gold and Snail са предназначени за изглаждане на фини линии по лицето и борба с тъмните кръгове под очите. Изглаждането е налице, но малко трудно се справят с тъмните кръгове, но съм много доволна от тяхното действие.

Petitfee Gold and Snail пачове за очи

Оставям за половин час под очите и след това кожата остава много хидратирана, изгладена и с лифтинг ефект. Пачовете за времето, които ги държа, направо се разтапят върху кожата, имат свежо ментово усещане и напомпват зоната около очите. След тях погледът наистина светва и окоолчният контур е стегнат.

Uriage Eau Thermale Water Eye Contour Cream термален околоочен хидратиращ крем Uriage Water Eye Contour Cream

Получих този околоочен крем на Uriage в комплект и останах крайно впечатлена още след първата му употреба. Текстурата му е копринена и нежна, а действието му е мигновено.

Кремът e подходящ и за чувствителна кожа. Попива напълно и оставя околоочната зона хидратирана и изгладена през целия ден. Не оставя филм върху лицето и не създава кир ефект. Не забелязвам дълготраен ефект върху тъмните кръгове, но пък по отношение на комфорт и хидратация няма равен.

Mustela Stelatopia душ олио* Mustela Stelatopia измиващо олио с авокадо

Душ олиото на Mustela се превърна в любимия ми продукт за баня, откакто осъзнах колко добре се усеща кожата ми след него. Продуктът е много нежен, на базата на слънчогледово масло и органично масло от авокадо, подходящ дори и за новородени.

Откакто имам проблем със сухотата на кожата през студеното време, това олио се превърна в спасение за мен. Нанасям го като стъпка след душ гела, за да си възвърна влагата в кожата и да премахна опъването и сухотата.

След употреба няма мазно усещане, а само мека и обгрижена кожа. Олиото е адски икономично за продукт от 500 мл, защото го ползвам вече повече от два месеца и не съм го приключила. Ароматът му е деликатен, а формулата много лека и нежна. Чуден продукт за хора, които имат нужда от подхранване и справяне със сухата кожа.

Lush Very Very Frightening душ гел Lush Very Very Frightening душ гел

Скоро Lush имаха стабилно намаление, което отчетох като знак, че най-сетне ще пробвам нещо от тях. Харесах този душ гел, заради богатия набор масла в състава му – бадем, грейпфрут, бергамот, касис и пресни сокове от лимон и смокиня.

Ароматът му е неповторим, а формулата му безкрайно нежна и подхранваща. Няма никакво опъване или сърбеж след него. Опаковката му е само 100 мл, но прави богата пяна. Не е гъст, даже е леко воднист, но е страхотен. Двойно по-малко количество от стандартното ми е абсолютно достатъчно за един душ.

Alverde  шампоан за къдрава коса с био грозде и био ленено семе Alverde шампоан за къдрава коса с грозде и ленено семе

Знаете, не веднъж съм ви споделяла, че шампоаните са ми голяма мъка. Чувствителния ми скалп се харесва с много малко от тях. Eдин от тях е този на Biofficina Toscana**, а вторият е този на Alverde.

Само за 4 лв., но е страхотен. Влияе осезаемо върху къдриците. След него ги усещам по-стегнати и дефинирани. Ухае прекрасно, има гъста кремообразна формула и се пени доста добре. Оставя косата жизнена и еластична. Обикновено комбинирам с деликатния шампоан на Biofficina Toscana, за да получа оптимален резултат. Даже едно измиване е достатъчно, за да повлияе на къдриците.

Alverde шампоан за къдрава коса с грозде и ленено семе съдържание

Малко трудно се открива по DM-ите, но ако търсите достъпен шампоан за къдрава коси и то с натурален състав, препоръчвам ви този. Комбинирам заедно с балсама за къдрава коса, а маската от серията също чака своя ред.

Парфюм Calvin Klein Beauty Calvin Klein Beauty

За първи път опитвам от ароматите на Calvin Klein и ви казвам, че няма да е за последно. Beauty е любов от пръв поглед. Композицията му се състои само от три съставки, но резултатът е великолепен. Мускус, жасмин и кедър са вълшебна комбинация, която в себе си съдържа нежни флорални нотки, дълбоко дървесни и запомнящи се мускусни ухания. Прекрасен парфюм за ежедневието, от който няма да ви омръзне.

Трайността му е дълга, но ароматът не е натрапчив. По-скоро се усеща като феерия около вас. Задържа се върху кожата през деня, я по дрехите още по-дълго. Много женствен, елегантен, чист и кристален аромат.

Макар да е на повече от 10 години, Beauty все още мирише актуално, класирайки го като вечен парфюм. Цената му е съвсем достъпна за 100 мл и ви обещавам, че няма да съжалявате, ако му дадете шанс.

Bell Cosmetics Zoom Zoom Mascara спирала за удължаване на миглите Bell Cosmetics Zoom Zoom спирала за удължаване

Zoom Zoom спирала на Bell e наистина чудна! Четката й е с конусовидна форма, силиконова с къси влакна. Идеално разделя, дефинира и удължава миглите. Ползвам нея в повечето от грим визиите си.

Bell Cosmetics Zoom Zoom спирала за удължаване четка

Не се рони през деня, не ми дразни на очите и се сваля лесно. Цената й е много достъпна, а качеството е видимо. Тушът й е нито твърде течен, нито твърде сух. Не сплъстява миглите и не оставя бучки. В същото състояние е дори и след няколко месеца употреба. Много съм доволна от нея.

Zao Pearly Eyeshadow Refill перлени сенки 115 ZAO Organic перлени сенки за очи 115

Отдавна търсих перфектния нюанс червени сенки и го открих в лицето на Zao Pearly 115**. Ако не сте чували марката, тя предлага органична минерална козметика, която не отстъпва по нищо на известните брандове.

ZAO Organic перлени сенки за очи 115 червено

Това са ми първите сенки от органична козметика и съм впечатлена от качеството и пигментацията! Ситни, но плътни, правят прекрасен блясък и имат много добра пигментация. Червеното е невероятно, стои изключително елегантно. Много съм доволна и ще взема и други цветове от секцията на Zao.

ZAO Organic перлени сенки за очи 115

Сенките са рефил, като можете да си закупите отделно магнитна палитра, в която да ги държите или красива бамбукова опаковка, в която да подменяте цвета!

Trend It Up Radiant Lights Lip Topper 020 Gold Trend It Up Radiant Lights Lip Topper Gold

Зимата Trend It Up бяха пуснали лимитирана колекция в сребро, злато и бронз. Много красиви цветове, а аз залепнах за златния им лип топър.

Считам, ще попаднах на доста интересен продукт, защото досега не съм срещала лип типът с такава формула и апликатор. Консистенцията му е водниста, няма нищо общо с гланц за устни. Нанесен върху устните засъхва и остава само златния блясък. Удобно е, ако не искате да повдигнете цвета на червилото отдолу или да запазите неговия финиш.

Апликаторът няма втори – според мен повече продукти трябва да имат неговата форма. Той е извит и прилепва страхотно върху устните. Браво на марката за иновацията.

Издържливостта на лип топъра не е голяма, ако тази на червилото отдолу не е такава. Нанесен самостоятелно не стои красиво. Трябва ви продукт под него (иначе много бързо пада от устните). Идеален е за ефектен грим и за създаване на акценти в грима.

*Продуктите ми са предоставени за тест, което по никакъв начин не влияе на искрената ми и обективна оценка за тях. Статията НЕ Е спонсорирана и е базирана единствено на моите опит и впечатления от продуктите.

**Съдържа affiliate link.

Вижте и предишните ми статии, свързани с любими продукти:

https://hrisandothersweets.com/favourites-december-2020/

https://hrisandothersweets.com/favs-oct-nov-20/

Харесват ли ви такъв тип статии? Последвайте ме в Instagram и Facebook!

Целувки,

Hris