Дневен хороскоп за 27 март 2021г. – Хороскопи за всяка зодия – народна медицина, здраве, астрология, съдби, секс и зодии

1
127
Добави коментар

14 лунен ден, Луна в Дева

Луната в Дева ще продължи да се стреми да сложи ред в хаоса, буквално и в преносен смисъл, но днес това не винаги ще бъде лесно.

Нашето желание да се справим с текущи или по-скоро битови задължения, такива, които са по-скоро по принуда- ще бъдат обърквани или разместване от външни фактори, например- може да получим известие или предложение, на което не можем да отстоим и което ще промени тези наши предварителни намерения.

В друг случай- може вниманието ни да бъде изместено от спорни казуси с хора от близкото ни обкръжение, които трябва да бъдат изяснени днес, това ще бъде възможно, ако не се преминават определени граници на добрия тон, въпреки че провокации за раздразнение, прояви на сарказъм и не само- перманентно ще ескалират, но всеки сам ще избере своя подход. В друг случай- можем да се разпиляваме между дела, които не сме довършили до този момент, но ето че напомнят отново за себе си. Луната в Дева винаги ни помага да се чистим от вредни влияния.

Събитията днес могат да ни покажат- дела, които само ни натоварват, но не са продуктивни и е добре да оставим зад гърба си.

В друг случай, можем да се замислим за вредни навици, понеже физическото ни състояние показва, че това е необходимо.

Между другото, денят е особено подходящ за очистителни диети, хубаво е да се възползваме от това.

Някой може да се чувстват по-изморени, раздразнени, така че да имат нужда просто да послушат вътрешния си глас, вероятно това ще бъде най-правилното, за да избегнем, пренапрежение или нещо друго, което е по-неприятно.

Луната в Дева е като микроскоп, тя забелязва дребни детайли, помага да видим онова, което доскоро е било невидимо за нас, така може да узнаем полезни подробности, дори тайни, там където ги има и да се възползваме от тях…

Не е задължително това да е лошо, припомням, че генералното въздействие на Дева и стремеж е- оздравителен.

Ние съзнателно можем да направим стъпки в тази посока, ще бъдем силно подтиквани затова по различни начини- да се изчистим от всичко вредно и токсично, да пренаредим приоритетите си и т.н.

Овен,  Лъв,  Стрелец– Дева се стреми да ви концентрира върху задачи, които са повече по задължение, отколкото по желание. Поради тази причина, вие може да изпитате леко раздразнение, а може да решите и да „ избягате“ с приятна компания, или все по някакъв начин да се измъквате… Хубаво е действително да не се претоварвате, може би да направите известни преоценки, например с кого и как да делегирате отговорности, от кои ангажименти следва да се откажете или поне да ги оставите на заден план.  Пазете се от недоразумения с близкото ви обкръжение, които могат да прераснат в нещо по-сериозно, ако преминете определени граници на добрия тон. Добре ще ви се отразят разходки навън, ако прекарате деня по един нетрадиционен начин. Подходящо време е да обърнете внимание и на здравето си…

Телец, Дева, Козирог– инициативността ви днес ще е много висока, причините за това могат да бъдат различни, например може да се чувствате предизвикани да защитите интересите си, да изясните спорни въпроси с ваши партньори или пък важни за вас хора.  Вашата критична и точна оценка ще се превръща в верен коректив, както за вас самите, така и за околните. Тази аспект ация обаче, може да предизвика изказването на думи, които могат да ранят  и ако се преминат определени граници на добрия тон, тогава ще предизвикат обратен от желания или очакван интерес. В оптимален случай- вие си изяснявате истини, неща, които може и да са  буди ли съмнение в душата ви, нека това се превърне в повод, да се сниши евентуално напрежение, а не обратното, крайният резултат ще зависи в значима степен от вашия собствен подход , от това какво вие желаете, така че не губете крайните си цели от поглед, дори и да се чувствате предизвикани в тази посока.

Водолей,  Близнаци, Везни– денят изисква повишена адаптивност, причините могат да бъдат различни, например- налага ви се да се занимавате с дела, които са по-скоро рутинни, не са твърде по вкуса ви или това са други външни фактори, с които се съобразявате.  Аспектацията на звездите е такава, че изисква от вас да погледнете в по-далечна перспектива на развитие, за да изберете вярната посока, ако имате вътрешни съмнения, ако чувствате че сте на прага на житейски кръстопът  или се налага да защитите интересите си.  Не са изключени повишени разходи  или в друг случай анализирате-  Кой ви нанася щети, буквално и в по-широк смисъл, на кого можете да разчитате и т.н. Нека този допълнителен анализ да бъде верен ориентир за вас. Денят е подходящ да намалите темпото, да не се претоварвате или поне да се занимавате с дела, които не ви натоварват твърде.

Риби, Рак, Скорпион–  звездите осветяват вашите партньорски отношения катоаспект ацията на звездите е такава, че дребни действия могат да имат широко отражение и да ги превъртят на съвсем ново и различно ниво. Не е задължително това да е лошо, може да се превърне в повод да се разтоварят отношенията ви от евентуално напрежение и недоразумения.  Ако все пак различията между вас преобладават, ако има нещо тайно и ерозивна, което ви влияе, то ще ескалира днес, ще излезе на повърхността, за да го забележите, обсъдите и нека пак това да се превърне в причина за един своеобразен и оздравителен процес.  При всички случаи  фокусът е върху важни за вас отношения, днес ви се подсказва в каква посока те се движат, ако всичко е наред, това ще е чудесен признак и ще може да разчитате на същото и в бъдеще.