Дневен хороскоп за 29 март 2021г. – Хороскопи за всяка зодия – народна медицина, здраве, астрология, съдби, секс и зодии

1
160
Добави коментар

17 лунен ден, Луна във Везни

Ден след Пълнолунието Луната ще продължи да акцентира върху важни за нас взаимоотношения. Това по един естествен начин ще усили информационният поток, ние ще се стремим да споделяме повече идеи, намерения, за да намерим вид подкрепа и одобрение и съответно да ги осъществим…

Мнозина ще получат интересни, полезни, приятни известия..

Денят е много подходящ за преговори и разяснителни разговори, можем да разчитаме на повече диалогичност, толерантност, разбиране…

Общуването като цяло ще е проводник на много възможности, често ще ни въодушевява, ще очертава по-широки и светли хоризонти на развитие.

Така че е полезно да сме социално по-активни, повечето от нас действително ще проявят такава инициативност поради дълбока вътрешна необходимост, например- да оздравят партньорски връзки или пък ще усещат, че точно сега е моментът да обединят усилия, да искат, за да им се даде..

Не е изключено да бъдем подтиквани към по-висока обществена активност и от лица, които са от близкото ни обкръжение.

В повечето случаи- денят е приятен, лек, даващ много шансове, които ще са като скачени съдове за сътрудничество, партньорство и т.н., които днес можем да създадем или укрепим…

Нумерологичен хороскоп за деня

Нумерологичен хороскоп за месеца

Тъмната страна на числата

Овен, Лъв, Стрелец- денят е доста интересен изпълнен с приятна или полезна информация, вие може да получите подобни известия, предложения, които ще ви подействат въодушевяващо, ще оформят по-светли хоризонти на развитие. Получавате вид подкрепа и одобрение, особено, ако ги търсите…Не ви липсва компания, напротив, а това поне може да разнообрази и освежи ежедневието ви. Но колкото сте социално по-активни, създавате или укрепвате връзки, споделяте идеи и намерения, толкова по-далеч към мечтите си можете да стигнете. Хубав ден да укрепите партньорските си отношения.

Телец, Дева, Козирог– денят е натоварен с множество ангажименти, но и доста резултатен. Справяте се с отлични задачи чудесно и можете да подействате позитивно на професионалната си реализация. Ако искате да преговаряте за по-добър пост или заплащане и условията на труд го позволяват, тогава е подходящо да направите това днес и вероятността да получите вид одобрение е повече от голяма. В друг случай- денят е показателен за „таван“ от възможности в кариерното ви развитие или по-далечни перспективи на развитие..Могат да възникнат интересни идеи, предложения…Или пък- получавате морално удовлетворение, поощрение. Хубав ден за печалби- буквално и в по-широк смисъл.

Близнаци, Водолей, Везни– денят е позитивен за вас, всичко ви се получава с по-голяма лекота, възползвайте се по оптимален начин. Често ще се оказвате в център от внимание и все ще се намерят хора или обстоятелства, които ви подкрепят и се превръщат в повод да получите вид удовлетворение, да порадвате сърцето си и т.н. Все пак нивото на успехи днес ще зависи пряко от собствената ви инициативност, вие сами ще трябва да бъдете генератор на по-широки перспективи на развитие, на осъществяване на лични желания. Добрата новина е, че звездите ви подкрепят силно и ви дават „зелена светлина“, в повечето случаи..

Риби, Рак, Скорпион– денят е подходящ да наваксате с дела, които може и да са изостанали. Може да получите вид удовлетворения за усилия, които сте полагали до този момент. Не са изключени изненади, допълнителни шансове, паралелни пътища за развитие, които спонтанно застават пред вас под формата на предложения, развръзки и т.н., а всичко това може да постави мнозина пред необходимостта от избор, житейски кръстопът, способен да смени посоката ви на развитие. Подходящ ден да укрепите или подобрите семейната среда, да се справите с бидови или имотни казуси, ако това ви интересува.