Бившият личен лекар на Байдън: Нещо не е наред!

1
149
Добави коментар
albenapet
albenapet

Крият истината за състоянието на президента на САЩ Снимка: EFE / Lisa Hornak

Крият истината за състоянието на президента

Журналистите са свидетели как бърка думите

Бившият личен лекар на американските президенти Рони Джаксън е сериозно загрижен за физическото и психическото състояние на президента Джо Байдън и смята, че истината за неговото здравословно състояние се крие от американците. За това съобщава американското списание Washington Examiner, цитирано от вестник Труд. Рони Джаксън беше личен лекар на Обама и Тръмп, а сега е член на Камарата на представителите на САЩ.

Говорейки за това, че нещо не е наред със здравето на 78-годишния политик, той коментира видеокадрите, на които Байдън се спъва три пъти по стълбата на самолета, Джонсън отбелязва, че това е ясен сигнал за здравословните проблеми на ръководителя на САЩ. Отбелязва се, че по-рано Байдън е бил вицепрезидент в продължение на 8 години, така че вече много пъти се е изкачвал и слизал по едни и същи стъпала и има опит в „подобни въпроси“.

Кадри от падането на Байдън върху стълбата се появиха на 19 март. Белият дом комично обвини вятъра за гафа на Байдън, но тъжният образ на 78-годишния човек, който се спъва безпомощно пред включените камери, породи много шум. И преди това вече имаше подозрения за влошеното здраве на главата на САЩ и журналистите неведнъж бяха свидетели на това как Байдън бърка думите.

Рони Джаксън е сигурен, че Байдън трябва да премине тест оценка на умствените му способности, и тази препоръка той направи още през февруари 2020 г. „Като лекар в Белия дом аз знам каква физическа и психическа годност са необходими за изпълнението на тези отговорности. В момента мога да ви кажа, че укриването на Байдън от обществеността е червен сигнален флаг. Нещо не е наред!“, туитна Джаксън. Струва си да се подчертае, че журналистите от Washington Examiner поискаха от пресслужбата на Белия дом да коментират изявлението на Джаксън, но запитването на медиите остана без отговор.

Джаксън не е единственият лекар, който изразява загриженост за психическото и физическото здраве на Байдън. Той само потвърди страховете на д-р Дейвид Шайнер, който беше личен лекар на Барак

Обама в продължение на 22 години. След като разгледа медицинските досиета на Байдън за 2019 г., Шайнер заключи, че американският президент е „нездрав човек“.

По същия начин д-р Марк Сийгъл каза пред Fox News миналата седмица, че очевидно влошеното когнитивно здраве на Байдън ще бъде проблем. „Не съм единственият, който повдига въпроса за липсата на пресконференции, както и за това, че той нарече вицепрезидента Харис „президент Харис“. И това се случва вече няколко пъти”, каза Сийгъл.

Реакцията на жителите на САЩ на шегата на Байдън, че Камала Харис интелектуално го превъзхожда също не беше добре приета от тях и американците виждат в нея своеобразно пророчество. Според тях президентът Байдън ще подаде оставка в близко бъдеще заради здравословното си състояние. Според Конституцията на САЩ поста на президента на САЩ ще бъде зает от неговия заместник, тоест от настоящия вицепрезидент Камала Харис.

Източник:https://www.dunavmost.com/novini/bivshiyat-lichen-lekar-na-baidan-neshto-ne-e-nared

spodelime.com

Continue Reading