Актуална теория на конспирацията

14
Добави коментар
momi
momi

След като прочетох единствения коментар (тук най-отдолу бел. ред.) в този, радващ се на не!аудитория сайт, усетих, че има нещо гнило в цялата тая система. Непроумявайки, краткото време, отделено от мен за сън, не знам сънувах ли или висша сила ми даде отговорите.

 

Първо и основно осъзнах, че БСП никога не е съществувала като партия, а това е остатъчен ефект от комунизма. Няколкото мандата, в които управляваха, са били масова заблуда и всъщност е нямало управляващи. Опозицията от своя страна ни изненадва с шизофреничността си. Нима Жан Виденов е име на истински човек? Сергей Станишев е просто игра на думи и, ако се заиграете с тях, получавате дума с максимум точки на скрабъл. Сега БСП се деляла на две – не на нас тия!

 

България била в предепидемична обстановка. Свинският грип ли ни плаши сега или ние плашим гриповете със свинско и винско. Когатo беше по-мирно време, всеки имаше право да боледува от каквото пожелае, а сега ще ни наложат да боледуваме от куш гриби. Това мили читатели, е измислено от турците. Много добре знаем, че религията им забранява свинското. Много хитра форма на джихад, ама ви хванахме и сега ще ви пуснем смъртоносни въшки за брада.

 

И последно трето – държавата съди Симеон за горите му. Е, защо съдите бе? Дърветата сами да си кажат, кой ги притежава. Все пак гората е вълшебна, тя се мести постоянно, може би защото земята се върти, когато Емел Етем си купи нов чифт обувки. Вълшебната гора не е на никой, тя е измислена от миньор, след трета смяна, празнуващ излекуван цирей. Портфолиото на значимото предполага, една особена активност по дървесния консеционер. Не може да купиваш листа отляво и отдясно и да мислиш, че дървата растата по дърветата.

 

Пишете ми коментари отдолу, чувствам се като стая с меки стени!

Дон Бульон