Защо да пазарувате от Top Brands на Aliexpress.?

7
119
Добави коментар

Защо да пазарувате Top Brands?

Неминуемо онлайн търговията ще измести конвенционалната търговия поради огромните положителни аспекти, който притежава. Без значение дали става въпрос за дрехи, техника и всякакви видове стоки и услуги. Пандемията се превърна в един катализатор на този процес, като накара все повече търговци да преосмислят търговската си стратегия и най-накрая да влезнат в 2021 година. Това от своя страна генерира една експанзия в дигиталния свят и статистиките правени преди пандемията вече не са релевантни. Все повече търговци залагат на онлайн присъствието си, което води до повишаване на конкуренцията и цената за реклама от една страна и от друга до понижаване на цените на съответните продукти/услуги. В рекламните кампании все повече се акцентира на отстъпките и намаленията на продуктите, което е добре за крайните потребители, но намалява маржовете на търговците, което в комбинация с много по-скъпата реклама ще доведе до неочаквани промени в дигиталния свят през следващите няколко години.

Пазаруването от AliExpress и какво трябва да знаем Струва ли си и как да не се окажем измамени? От години наред пазарувам огромна част от дрехите си онлайн. Нееднократно съм чувала фразата „Не съм ли го видяла на живо, да го пробвам – не ми го хвали“.

Притесненията на хората с онлайн пазаруването, особено от AliExpress, са множество. На първо място е може би сигурността на финансите ни. Това обаче е притеснение, което лесно може да бъде избегнато с използването на виртуална карта. Това най-общо казано е карта, към която прехвърляте колкото средства искате от основната си сметка. Така не въвеждате данните на картата, в която са средствата ви, а на виртуалната такава. Дори и акаунтът ви да бъде разбит, то там няма данни за сметката ви.

Едно важно уточнение е, че когато платите нещо в AliExpress, парите ви не отиват при търговеца, а към платформата. Едва когато потвърдите, че сте получили стоката, търговецът ще получи парите си. Има срок, който в повечето случай е 60 дни, но имате право да го удължите, в който платформата следи за правата ви. Ако обаче няма развитие по поръчката сте в правото си да повдигнете диспут. Същото важи и за стока, която е пристигнала във вид, който не съответства на снимките.

Второто притеснение е онова, което е по-трудно да се избегне, затова трябва опит, внимание и четене. Всички сме гледали и сме се смели на галериите със забавни снимки от типа на „какво поръчах и какво получих“. Напълно нормално е да има и стоки с хубаво качество, и такива с абсурдно. Преди всичко AliExpress не е единен магазин, а е платформа за хиляди търговци. Най-общо казано е, че всеки от тях има своя „сергия“.

Точно както и във физическите магазини – колкото търговци, толкова и избор. Има и качествени стоки, има и абсолютни боклуци. Има такива, които ще се опитат да ви излъжат, има и честни търговци.

Именно тук ще дам първия си съвет – гледайте рейтинга на магазина, кога е създаден и има ли отзиви за стоките и комуникацията. Добрите търговци имат рейтинг над 95% и са активни отдавна. Разбира се, можете да попаднете и на търговец, който е отворил сравнително наскоро, който също да се окаже честен.

Защо да пазарувате от Top Brands?

Най-добрите марки са магазини с най-висок рейтинг на AliExpress. Когато пазарувате в тези магазини, или директно купувате от самата марка, или от оторизиран дистрибутор Те са Най-добрите и са известни с най-високото си качество в Китай Най-високо качество, Високи оценки, Много положителни отзиви, Страхотно обслужване Най-добри гаранции и отлично следпродажбено обслужване Ето някои от най-добри марки на AliExpress

Как да намерим най-добрите марки?

Внимавайте за логото на Top Brand. Когато видите това лого, това означава, че магазинът е проверен от AliExpress.

Списък на продуктите за търсене
Галерия за търсене на продукти:
Информация за продукта: