АВТОМАТИЧНА ПОМПА ЗА МИНЕРАЛНА ВОДА TRENDYSTOCK

1
179
Добави коментар

Омръзнал и Ви да помпате ръчно минералната вода? Ако искате да сте в крак с модата и бързо и лесно да напълните чашата си , то ние ви представяме автоматична помпа за вода TrendyStock. 

Помпата е изключително удобна за използване с вградена батерия и USB зареждане, съдържа и предходник за всички бутилки от 5 до 20 литра.

Диспенсъра за вода е изключително практичен, само с едно натискане на бутон ще започне нанасянето на вода, повторно натискане, ще спре.Страхотно нали?

С  помпа TrendyStock сипвате точно толкова, колкото е необходимо. Дългия 55см силиконов всмукателен маркуч е универсален, както за големи, така и за по-малки бутилки. Помпата разполага и с метален чук, изработен от неръждаема стомана, през която водата преминава, без риск от корозия или замърсявания.

Един от основните фактори на помпата е, който включва вградена презаредима акумулаторна батерия 1200Mah, която с едно зареждане може да изпомпи между 80 и 100л вода.

Необходимо е само да наредите помпата TrendyStock с USB кабел в контакт чрез адаптер, компютър или в преносима външна батерия.

Помпата TrendyStock е изключително удобна и преносима. Можете да използвате у дома или навън.

Ефективността на работата се осъществява при вграждане на 4W електромотор, който след натискане на бутон, автоматично засмуква вода от съда чрез силиконов накрайник и се доставя до метален чук, който се извежда във Вашата чаша. 

Побързайте и се сдобийте с автоматичната помпа TrendyStock, която е на изключително разумна цена. Можете да закупите директно от нашия онлайн магазин TrendyStock.bg

По долу ще Ви покажем и видео за автоматичната помпа TrendyStock