Дневен хороскоп за 01 април 2021г. – Хороскопи за всяка зодия – народна медицина, здраве, астрология, съдби, секс и зодии

1
231
Добави коментар

19 лунен ден, Луна в Стрелец

През цялата седмица, както вече многократно съм споменавала- ние имаме шанс да направим проби в избрано от нас направление като проявяваме висока социална активност, общуваме с повече хора, споделяме идеи, преговаряме за интересите си, привличаме на своя страна опека от страна на влиятелни или властимащи личности. За всичко това ние ще бъдем съпътствани и от доза късмет, стига да действаме в тази посока и да  сме по-инициативни.

Сега можем да създадем или укрепим връзки, които за дълго ще останат в живота ни, част от шансовете са ми ще застават на пътя ни, но други е полезно ние да инициираме.

За всичко гореизброено- днес  и особено утре- Луната в Стрелец ще ни действа   като пусков механизъм, който ще отключи и усили тези тенденции в пъти. Можем да очакваме, че ще се повдигне вид ентусиазъм, който ще се пали точно при общуването, получаването на предложения, новини, подкрепа и т.н.

Луната в Стрелец винаги ни помага да погледнем в по-далечното бъдеще и да сглобим една цялостна картина, така че да изберем най-верния и краткия път към нашите мечти. Добрата новина е, че през това време ние забелязваме повече шансовете и ги привличаме по един естествен начин. Денят е позитивен, мнозина постепенно ще бъдат обхващани и все по-силно- от приключенски дух, повече смелост, възстановителните сили ще растат, ще бъдем съпътствани и от доза късмет.

Мнозина ще предпочитат да прекарат деня повече навън и сред природата, това ще действа доста зареждащо.

Рутинната работа- на този етап дразни или натоварва повече от обикновено…

Добре е да го имаме в предвид, когато планираме заниманията си…

Таро-отговор на въпрос

Тест: Кажи ми какъв стил в изкуството харесваш, за да ти кажа какъв си

Овен, Лъв, Стрелец– днес все ще се намери някой, който да подейства положително на настроението ви, тонуса ви, вярата в по светлото бъдеще и т.н. Самите вие ще проявявате висока инициативност и тази тенденция ще расте през целия ден, като след обяд и вечерта- вие ще сте в отлична позиция да наложите мнението си, получите подкрепа и одобрение от страна на важни за вас хора, влиятелни личности, партньори- лични или делови. Често ще се оказвате в център от събития, всичко ви се получава с по-голяма лекота, притежавате и доза късмет, от който можете и трябва да се възползвате.

Телец, Дева, Козирог–  днес може да имате подчертана нужда от почивка  или пък да обърнете повече внимание на близките си, на семейството си, на лични приоритети, които са важни за вас или пък са изостанали във времето. Каквото и да е- вие може да се справите с всичко гореизброено, така че да наваксате с евентуални пропуски  или пък да си доставите някакво удоволствие,   да удовлетворите своя прищявка и т.н.  Денят може да премине доста нетрадиционно, извън обичайния ритъм, но и приятно, разнообразяващо  или освежаващо ежедневието ви.

Водолей, Везни, Близнаци– днес няма да ви липсва внимание, напротив, появяват се хора, които ще ви подкрепят или ще са повод да разнообразите и освежите ежедневието  си. Денят е чудесен да проведете разяснителни разговори, които ще се окажат и конструктивни, задаващи по-дългосрочни  и подходящи за вас перспективи на развитие в отношения- лични или делови. Можете да създадете или оздравите важни за вас връзки, партньорски отношения и т.н. Чувате полезни предложения, които ще ви действат стабилизиращо в един по-широк смисъл, самите вие вземате решения, които пак така ще се оказват целесъобразни. Информационният поток перманентно се усилва, носили важни новини, може да си изясните подобни теми, които ви вълнуват и търсите вид яснота.

Риби, Рак, Скорпион–  денят е натоварен с множество ангажименти,  но и резултатен,  вие действате конструктивно или по начин, който може да допринесе за вашето по-добро обществено положение и репутация. Чудесен признат ще е, ако днес получите предложения, които касаят финансовото ви състояние. Обърнете внимание на всичко, което допринася за вид материално благополучие- кой или какво допринася за тях, вероятно ще можете да разчитате на тези ресурси  и в бъдеще.  Подходящо време целенасочено  да действате в посока, която ще ви действа обогатяващо. Някои от вас ще открият допълнителни  източници за печалба  или ще получат сигнали, кои от техните действия в миналото ще се материализират.