Дневен хороскоп за 03 април 2021г. – Хороскопи за всяка зодия – народна медицина, здраве, астрология, съдби, секс и зодии

1
172
Добави коментар

22 лунен ден, Луна в Козирог/Стрелец

Меркурий днес за последно е в Риби, а от утре ще транзитира през зодиакалния знак Овен. Традиционно такива преходи са свързани с неустойчиво настроение, важни събития, които променят мнението и настроението.

В този процес и към настоящия момент ние можем да стигнем до дъното на истини или пък да разберем тайни, които изплуват на повърхността.

Каквото и да е, разделяме се с един дълъг цикъл на съмнения, несигурност и страхове, Меркурий в Овен бързо ще ги замени с прояви на повече смелост, но за това ще говорим по-подробно утре.

Днес вид реалност по различни поводи ще се изправя пред нас в по-ярки краски и ще действа „отрезвяващо“ на едни, други ще проявят адаптивност и ще извлекат ползи, трети ще са по-раздразнителни и ще усложнят свои връзки.

До 10ч. бг време Луната е в Стрелец, а после преминава в Козирог. В часовете на прехода не се препоръчват важни инициативи, разяснителни разговори и т.н., може после да размислим или да се окаже, че сме реагирали прибързано.

Към обяд и в следобедните часове практичните оценки на Козирог ще ни действат мобилизиращо, за да преодолеем вид предизвикателство, за да внесем вид стабилност. При Луна в Козирог преобладава „трябва“, а не толкова „искам“ и всеки сам ще анализира за себе си до колко може да разчита на подобни качества, които са известна гаранция за просперитет на различни нива.

Това се случва на фона на известен сблъсък и противопоставяне между вид идеали и практичност.

Болките в определени части на тялото показват кои са проблемите ви…

Лунен календар за април, вижте кои са щастливите ви дни…

Дневен нумерологимен хороскоп

Овен, Лъв, Стрелец– днес възникват ангажименти, които са повече по принуда, изискват известна мобилизация, но пък могат да ви помогнат да спечелите нещо- материално и не само или пък- ескалират практични оценки, които ви показват как да стабилизирате или подобрите начина си на живот. Все пак не са изключени и повишени разходи или път недоразумения с близки хора относно финансови приоритети. Нека получената информация и вид анализи да са в посока- целесъобразност,  а не противопоставяне. Днес може да си изясните спорни или неясни въпроси, след което всичко се променя и ще повиши самоувереността ви.

Телец, Дева, Козирог– отново в център от вниманието ви са важни за вас връзки, партньорски отношения. Възможно е да проведете разяснителни разговори днес и да си кажете доста истини или да погледнете на съответните личности от един друг ъгъл, но и те на вас с „различни очи“. Днес можете много силно да влияете на близките си, на хора от вашето обкръжение, ще бъдете като верен коректив, въпреки че критичността и взискателността, твърдостта ви ще растат перманентно, а това може да предизвика напрежение, дори конфликти с отсрещната страна. Ако не се преминават определени граници на добрия тон и се заложи на повече разбиране, тогава по-лесно ще постигате желаното, иначе- може да се разминете с очакваното…

Водолей, Везни, Близнаци– звездите ви подтикват да се справите с приоритети, които са изостанали, защото сте ги пренебрегвали или отлагали във времето като решение. Днес може да вземете съответни мерки, но преди това ще анализирате дали и какво ви струва, съответно дали си заслужава и т.н. Практичните ви оценки силно ви провокират да преоцените- какво ви носи полза, какво трябва да оставите зад гърба си или да промените ,за да не губите, а печелите в един по-широк смисъл. Разяснителни разговори, новини, анализи- ще са верен ориентир в това направление. Денят не протича по предварителен график и е хубаво да не се претоварвате.

Риби, Рак, Скорпион– днес няма да ви липсва внимание и компания, напротив, появяват се хора, които освежават или разнообразяват ежедневието ви. Ще има на кого да разчитате, особено при нужда. Въпреки всичко, ако има различия между вас и важни за вас хора, партньори лични или делови, то те ще ескалират днес в по-ярки краски. Нека случващото се да е повод да си „сверите часовника“ с отсрещната страна, да изгладите различия, ако възникнат такива. В повечето случаи и дори не всичко чуто да е по вкуса ви- вие ще се радвате  на добронамереност и вид опора, особено, ако желаете това, действате в тази посока и т.н.