Дневен хороскоп за 04 април 2021г. – Хороскопи за всяка зодия – народна медицина, здраве, астрология, съдби, секс и зодии

1
180
Добави коментар

23 лунен ден, Луна в Козирог

От днес Меркурий вече ще транзитира през зодиакалния знак Овен, а това е важно астрологично събитие, защото Меркурий отговаря за начина ни на мислене, съответно- как възприемаме обикалящата действителност, а това все пак определя много, да не кажа-всичко…

Меркурий в Овен ще ни направи по-смели и позитивни, „персоналният ни компютър“, образно казано- ще се ускори, с него реакциите, инициативността и т.н.

Овен е като „войн“, а тази квалификация изключва в значима степен съмненията, а дори и да ги има, те се заменят с борбеност, действия, които да променят ситуацията. Всеки и в различна степен ще усети тази промяна. На първо ниво- през идните няколко седмици трудно ще си слагаме спирачки на езика, още днес това ще се превърне в повод за изказване на доста истини, там, където и до този момент са останали прикрити.

Раздразнителността при евентуални несправедливости или мудност в един по-широк смисъл, ще предизвиква словесни двубои или направо „войни“ със съответните последици.

Но пък сродни души или „другари по оръжие“ ще генерират забележителни преобразувания, своеобразни революции в живота си и вид прогрес.

Меркурий отговаря и за ежедневието, което също ще забърза своя ритъм по един естествен начин и адекватно на нашата инициативност, но и тази на околните.

Днес ингресията на Меркурий ще направи настроението ни по-неустойчиво, някой ще усетят вътрешно напрежение и това може да ескалира и в конфликтност, все пак всеки ще реагира по различен начин, показателен за това- какво се е трупало в душата като емоции през изминалия месец, а може и повече.

Луната е в Козирог- подтиква ни да правим това, което трябва, възприемаме случващото се доста сериозно, отговорно, мнозина са мобилизирани, но и безкомпромисни…

Денят не е толкова ентусиазиращ, колкото напрегнат, но и даващ шанс за пробив, промени, които явно ще се осъществят и на различни нива.

Сихроничност- някой отгоре чува тихите ни молитви…

Сензационни разкрития за безсънието и …гените

Лунен календар за април 2021г.

Овен, Лъв, Стрелец– самочувствието и вярата в собствените ви сили ще растат по различни поводи, с това ще се усили социалната ви активност, пробивност, животът ви ще тече на по-бързи обороти или през идните около две седмици ще се случат знакови и в повечето случаи позитивни, преобразуващи събития. Днес амбициите ви са значими, кроите планове, обсъждате ги, ако се наложи- влизате в словесни двубои, за да защитите интересите си. Не е изключено ескалират и повишени разходи или преосмисляте финансови приоритети, това може да има широко отражение. Ежедневието е изпълнено с ангажименти, леко напрегнато, но и резултатно. Дребни действия могат да имат широко отражение..

Телец, Дева, Козирог- влиянието ви върху околните е значимо, поради собствената ви повишена инициативност, критичност или защото се чувствате предизвикани да канализирате случващото се в една по-конструктивна посока. Това не винаги ще е лесно. Ако между вас и близкото ви обкръжение всичко е наред, цари хармония, това ще е отличен знак и за бъдеще време. Ескалация на евентуално напрежение обаче, ще изисква да вземете по-радикални мерки, за да пресечете такава тенденция своевременно, ще имате възможност, възползвайте се. Знакови и показателни новини, разговори, които ще укажат посоката на развитие, начини на въздействие, също са доста вероятни…

Водолей, Везни, Близнаци– денят не протича по предварителен график, някой от вас ще имат подчертана нужда от почивка или ще предпочитат компанията само на близки хора, а може би и да прекарат повече време по един по-нетрадиционен начин и извън рутина. Подходящо време да наваксате с евентуални пропуски и дела от миналото. Така могат да ескалират разяснителни разговори, а в тях да узнаете тайни, истини, които са ви убягвали до този момент. Може да погледнете на обикалящата действителност с „други очи“, поради чутото, собствени преоценки и т.н. Навлизате в процес на промени във вашите взаимоотношения, в повечето случаи- това ще има оздравителен и положителен ефект. Ако някой контакти отпаднат, значи те не кореспондират с благоденствието ви- буквално и в по-широк смисъл.

Риби, Рак, Скорпион– днес няма да ви липсва компания, напротив, може да чуете интересни, приятни, полезни известия и предложения. Денят е подходящ да укрепите важни за вас връзки, партньорски отношения. Все пак не е изключено да ескалира и известно напрежение в някой случаи, например по теми приходи- разходи, вид подкрепа в един по-широк смисъл. В такъв случаи нека погледът е в по-далечно бъдеще и съответни общи и обогатяващи цели. Повишени разходи са доста вероятни или пък правите равносметки и не без причина- кой ви нанася щети и т.н.