Транспаранти и тенти от винил

1
155
Добави коментар
mikeyrurg5
mikeyrurg5

Рекламните транспаранти и тенти срещат широко приложение във външната и вътрешната реклама заради редица свои положителни качества. Те са предпочитани от фирмите заради сравнително ниската си цена в сравнение със светещите реклами и табели от еталбонд и плексиглас. Друга причина за предпочитането им е възможността за бърз монтаж, демонтаж и многократна употреба на различни места. Рекламните транспаранти могат да бъдат изработени от ламиниран или промазан винил. Двата вида материал имат отлични качества за печат върху тях, но се различават по качество и период на експлоатация. По-качественият и по-издръжливия на употреба материал е промазания винил. Той има период на експлоатация до 5 години. Ламинирания винил е с възможен период на употреба около 1 година.

Защо да изберете транспаранти и тенти?

Тентите в редица случаи имат двойно приложение – от една страна те случат за рекламен материал, а от друга предпазват клиентите и стоката от пряка слънчева светлина, сняг, дъжд и други климатични явления. Тентите са предпочитано рекламно съоръжение при търговски обекти като магазини за плод и зеленчук, кафета и барове, ресторанти и клубове. Тентите могат да бъдат изработени от промазан винил с до 5 години период на експлоатация или от ламиниран винил с продължителност на употреба до 1 година.

Методи за печат на транспарантите и тентите

Методите на печат на транпаранти и тенти от винил са сходни, а резолюцията с която могат да бъдат отпечатани са 1440 DPI – фотореалистичен печат, 720 DPI – високо качество и 320 DPI – ниско качество на рекламното изображение. За малки по размер рекламни материали от типа на тентите се препоръчва резолюция от 1440 DPI или 720 DPI.

Ефективност на рекламата с транпаранти и тенти

Транспаранти и тенти са рекламни изделия изработени от винили, които осигуряват бърза, евтина, удобна за монтаж и демонтаж и най-вече ефективна и издръжлива реклама на вашия търговски обект. Изображение, изброяване на продукти или услуги, лого и марка в съчетание или самостоятелно са сигурна атракция за потребителите в забързаното градско ежедневие. Останете в съзнанието на своите клиенти с реклама от винил – траспаранти и тенти, изработена от нас. Нашата рекламна агенция ще ви предложи и други варианти за външна реклама като рекламни табели, светещи кутии, облепяне на прозорци и витрини с перфо фолио, обемни светещи букви и много други. Поръчайте при нас!