Меш банер за обличане на сгради и големи табели от винил

1
166
Добави коментар
mikeyrurg5
mikeyrurg5

Меш банер на практика е винил с дупки и се използва за реклама в големи площи – 12, 15, 30 кв. м. и повече. С този материал се прави обличане на сгради, покриване на скелета при ремонти и реконструкции на фасади, двулицеви билборди. Отлично приложение намира и при спортните игрища и тенис кортовете. Другото му име е „Перфо винил“. Основното качество на банер вилите с дупки – мешовете е, че пропускат вятъра и намаляват съпротивлението, което е изключително голямо при големите квадратури изложени на открито и подложени на пряк напън въздушните течения. Мешът може да се печата и съответно да бъдат илюстрирани различни картинки или лога. Печата се при стандартна и слаба резолюция, защото има хиляди отвори. Този тип външна реклама е предназначена да се гледа от далеч и съответно фотореалистичния печат в случая е неприложим. Когато се произвежда меш банер е възможно снаждане на отделни парчета заради ограничената ширина на ролките. Самото захващане може да бъде изпълнено по няколко начина като най-често предпочитаното е с капси и свински опашки. Цената към всеки проект зависи от квадратурата, мястото и височината за монтаж, наличието или липсата на желаните графики в съответните размери и формати. За повече информация се обадете на посочените телефони в сайта или изпратете бързо запитване за реклама с меш банер перфо винил сега.

Меш банер – Перфо винил Изработка на меш банери по поръчкаРеклама за обличане на сградаПечат на винилови платна с дупкиПерфо винил с капсиПечат на големи квадратуриПредпазни винилни рекламиПоръчайте сега Кога се предпочита винилен меш банер и къде

Като споменахме по-горе винилен меш банер се слага на места където има вятър, даже и незначителен, защото там натоварването по височините е голямо и ако не се осигури пропускане на въздушната струя, опънатата реклама като корабно платно може да събори цялата рекламна конструкция или ограда. Когато имате метална рамка с отстояние от стената до 10 – 15 см. с дистанционери, тогава можете да избирате между меш банер и качествен промазан винил за пано, защото тогава гърба на рекламата от сградата е подсилен и ви осигурява необходимата защита. Същата сентенция важи при двулицевите билбордове. Препоръчително е външна реклама с меш банер (перфо винил) да се подменя периодично на няколко години – на около 5 – 6 години след монтажа на платната цветовете избеляват, материята изтънява от изгарянията на слънцето и изяждането от снеговете. Мешът е с поливинилхлоридна струкура – винилеста, на е с по голяма здравина, по-слабо наситен печат заради дупките и предназначен за големи квадратури за брандиране – при строителни обекти, скелета, огради, спортни комплекси на открито и още. Реклами направени от мешове имат и изключително голяма предпазна функция. Заявете изработка на винилни банери (перфо винил) от водещата рекламна агенция в София ПРЕМИУМРЕКЛАМА, сега.