Дневен хороскоп за 06 април 2021г. – Хороскопи за всяка зодия – народна медицина, здраве, астрология, съдби, секс и зодии

1
187
Добави коментар

25 лунен ден, Луна във Водолей

Луната във Водолей днес ще акцентира върху необходимостта да заздравим важни за нас връзки, които влияят на бъдещото ни развитие или пък финансово състояние, онова, което имаме- в един по-широк смисъл.  Мнозина и действително ще обединят усилия с хора, които могат да допринесат за благоденствието и и ще им действат стабилизиращо.

Същевременно, не е изключено да ескалира и борба за надмощие, можем да се сблъскаме с истини или да правим равносметки на миналото, които да променят нашето отношение, намерения, понякога и по един внезапен и бърз начин.

Затова може да има и причини, реални събития, новини и проведени разговори. Аспекта цията на звездите е такава, че изисква промяна във важни за нас връзки, въпрос на избор е обаче, в каква посока ще насочим това преобразование- то може да е стабилизиращо, конструктивно или точно обратното- разрушително.

Тълкуванията не са еднозначни, а по-скоро показват, че ще имаме избор и всеки ще го направи според собствените си преценки и начин на мислене.

Ескалира борба за интереси, успяват онези, които действително стабилизират важни за тях отношения, действа стратегически и проявяват висока инициативност в тази посока.

Не е изключено все пак да ни се наложи да отстраним от пътя си съзнателно и целенасочено онези, за които сме преценили, че ни нанасят повече щети. Повишени разходи все пак са доста вероятни, но те може да бъдат и полезни или неизбежни инвестиции. Не са изключени знакови  или показателни събития, които пак така имат отражение върху материалната ни стабилност.

Таро-дневен хороскоп

И Дзин оракул на бъдещето

Лунен календар за април 2021г.

Чакрите- мисли, енергия, щастие, здраве

Овен, Лъв, Стрелец– социалната ви активност днес е много висока, сблъсквате се с хора, които могат да повлияят бъдещото ви развитие, това може да са по-възрастни и авторитетни фигури, но не е изключено и личности от миналото да напомнят за себе си. От вас се изисква да допуснете нещо ново и различно в комуникацията, във връзките, за да спечелите, защитите интересите си, за да се предпазите от загуби. Повишени разходи са вероятни, но те могат да бъдат и полезни инвестиции. Все пак е полезно съзнателно да се постараете и да отстраните от пътя си онези, за които преценявате, че ви нанасят повече щети, отколкото да ви носят ползи, подобни равносметки ще ескалират по един естествен начин и е въпрос на избор как ще реагирате… Случващото се е показателно и в по-далечна перспектива за вашето благоденствие.

Телец, Дева, Козирог–  денят е важен  за вашето материално състояние, кариерно развитие, репутация като минимум. Добрата новина е, че в повечето случаи и вие влияете на тенденциите  и определете в каква посока ще се канализират вид промени, които се изискват в живота на повечето от вас. Вие ще имате избор и вие ще ги продуцирате тези преобразования, така че крайният резултат ще се определя основно от вас. По различни поводи си правите анализ- на кого можете да разчитате и кой ви нанася щети, така че да си изработите оптимално правилна стратегия и да излезете своеобразния победители. Ежедневието е натоварено с множество ангажименти, които пак така са съпътствани от внезапни възможности, но и предизвикателства, вие ще избирате посоката, но вероятно няма да можете да си позволите отпускане… Имате избор и мисля, че това е най-добрата новина.

Водолей, Везни, Близнаци–  вие често ще се оказвате в център от внимание и събития, ще оказвате подчертано влияние на околните и всъщност точно сега е моментът  да демонстрирате на какво сте способни и да направите съобразен пробив в избрана от вас направление. Информационният поток е много усилен, получавате интересни, полезни, важни известия и предложения, от които ще можете да се възползвате.  Вашата собствена и повишена инициативност също е от голямо значение. Същевременно, звездите могат да ви сблъскват с някои слаби звена, които отчитате за извън контрола ви или действащи зад гърба ви, може би дестабилизиращо… В такъв случай от вас се изисква  да проявите повече гъвкавост, да сте отворени към нещо ново и различно, което кореспондира с вашите виждания, желания, но и тези на важни за вас хора… Така ще постигнете оптимално добри резултати.

Риби, Рак, Скорпион–  информационният поток днес е много усилен, но може да ви носи изненади, които ще ви помогнат да си „ сверите часовника“, образно казано.  Пред вас могат да се открият- варианти на развитие, от които да се възползвате, ако установите, че една врата е затворена, вие ще може да се възползвате от друга, която да ви даде път и посока… Но ако има скрити опасности, тогава това ще бъде по-видно от обикновено, в такъв случай от вас ще се изисква да вземете по-крайни или  радикални мерки, или да направите своеобразен рязък завой.   Може да погледнете на важни за вас отношения- лични или делови от един друг и не позна до този момент, ако има натрупани недоразумения в миналото, то те пак така ще се изразят в по-ярки краски, но точно днес можете да им влияете и да ги насочвате чрез собствения си изобретателен подход и като не губите крайни и обогатяващи цели…