Защо да изберем висок клас дренажна система

5
140
Добави коментар

   Дренажните системи за интензивно натоварване – тези системи издържат на значително по-високи стойности на водни пари,  замръзвания, екстремни натоварвания в зависимост от начина на експлоатация и географски район. Най – масовият начин за дренаж е полагането на баластра и чакъл, който е изключително неефективен ако е приложен самостоятелно като действие.

    Използването на различните технологии за висок клас  натоварване,  създават не само по голяма сигурност, но и увеличават десетки пъти качеството на конкретната дренажна система. Една от най-ефективните системи за отводняване е т.нар. капилярно прекъсната дренажна система която се полага върху камък, бетон. Но всяка дренажна система се проектира в зависимост от нейното приложение за да притежава нужната оптимална гаранция за нейната работа.

   Нашият екип на строителна фирма МД-90 за Варна и област има значителен опит в изграждането на индивидуални дренажни системи, особено за такива, за които се иска специализирана професионална квалификация и гаранции за подобен род съоръжения.  

     Повече за нас и нашите услуги в изграждането и експлоатацията на различни ВиК съоръжения и системи, може да намерите на сайта и блога ни на адрес – http://www.md90.biz

Харесване на това:

Харесвам Зареждане…