Kabbalah* сребърен пръстен с 14K златна лента “Hoshen”

1
128
Добави коментар

Сребърен пръстен с 14 каратова златна лента  в стил “Hoshen” със собствен красив дизайн за да подчертае блясъка на 12-те цветни кристала, символизиращи връзката между амбициите на човека и съвършенството на природата. Елегантен автентичен пръстен, направен от сребро и злато, украсен с камъни Hoshen. /Хошен е нагръдникът, носен от първосвещеника за израилтяните/. Модела представлява масивна сребърна халка, с въртяща се тънка златна лента в центъра с инкрустирани  камъни = дванадесет на брой, представляващи дванадесетте племена на Израел. Гравиран от нашите  занаятчии, с еврейските им имена. Кабалистите вярват, че уникалната комбинация от различни цветни камъни притежава специална духовна и енергийна сила, достатъчно мощна, за да защити носещия ги от всякакви духовни и физически злини и драстично да подобри живота им.

Красив и традиционен подарък на някой, когото истински обичате. Този амулет е подходящ както за мъж, така и за жена. Амулет от сребро и злато, който  има богата духовна символика, представяща трайната връзка между нас и Божественото и напомняща ни за собствената ни уникалност. Всеки от камъните представлява единството на еврейския народ и неговото изравнено място пред Всемогъщия Бог. Тъй както скъпоценните и нескъпоценните камъни са поставени заедно в Хошен, така всички хора стоят равни пред очите на Бог.

1. Рубин. Племето на Reuven, Овен: Добър за плодовитостта и лесно раждане на бременни жени.
2. Топаз. Племето на Shimon, Телец: Увеличава лидерството и самоконтрола, предпазвайки от опасности и инциденти. 3. Изумруд. Племето на  Levi,  Близнаци: Укрепва паметта, успокоява напрежението и гнева, помага за решаването на проблеми.
4. Гранат, Племето на Judah, Рак: Мотивация, смелост и бодрост. Деактивира страховете, срамежливостта и промените в настроението. Привличане на успех и изобилие.
5. Сапфир. ПлеметоYisachar, Лъв: Развива мъдростта, считана се за камъка на истината.
6. Диамант. Племето Zevulun, Дева: Облекчава стреса, укрепва самочувствието и предпазва от негативни енергии.
7. Цитрин. Племето на Dan, Скорпион: Камъкът на щедростта, привлича успех и пари, ускорява вземането на решения и укрепва интимните отношения.
8. Ахат. Племе Naftali, Стрелец: Придава сила и бодрост, укрепва самочувствието.
9. Аметист. Племе Gad, Козирог: Помага за намиране на вътрешен мир, помага за преодоляване на мъката и страховете и предпазва от болести.
10. Aqua Marine. Племето Asher, Водолей: счита се за релаксиращ камък, добър за общуване, укрепва връзката и разбирателството между двойката.
11. Оникс. Племето на Joseph,  Риби: Повишава самоконтрола, неутрализира страховете и негативите, облекчава стреса и депресията.
12. Яспис. Племето на Benjamin, Везни: Насърчава постоянството и приемствеността, придава сила и издръжливост.