Модни Прически 2021

1
509
Добави коментар
balniroklinet
balniroklinet

Прическа и грим – основен компоненти женски образ. Те допълват вашия имидж, което го прави в пъти по-привлекателен. Зарадвайте себе си красива прическа и грим,така непременно ще се чувствате по-уверени и неустоимо привлекателни.

На първо място при избора на прическа и грим изхождаме от вида и рамките на събитието. Ежедневни варианти трябва да бъдат доста спокойни – достатъчно е да  сложете  нещо на косата си и малко освежаване на грима на лицето. Вечерните поводи, за разлика от ежедневието, ще бъдат по-ярки и експресивни. Като опция, може да събере косата си на кок, чрез отпускане на предните кичури, и да се направи акцент на устните или клепачите.

Прическа и грим

Помислете за актуални възможности за прически и макияж на текущата 2021 година.

Трябва да запомните е, че винаги са на мода остава добре поддържан и здрав вид на косата и лицето. Затова е важно да се следи състоянието им и не тече. И не забравяйте за глобална тенденция на естествеността в грима и лека небрежност в прическите, всичко това ни дава много свобода, която трябва правилно да се разпоредите с.

Опашка с Гумени Ленти

Вариант на това как от една обикновена опашка да направите стилна, а най-важното е, лесна прическа. Трябва да се съберете косата на опашка, увити в дебела панделка косата и я закачете. Ако има желание – леко завийте косата.

Косата на опашка

Опашка с гумени ленти по дължина

Вземете и завържете косата с  невероятно готин вариант за дълга коса. Бързо и с вкус.

Елегантен кок за акцент в косата изглежда много стилно. Може да си пуснете предните кичури.И на такъв вариант ще се отвори и по този начин подчертават шията и зоната на деколтето.

Косата на кок

Вълни и къдрици

Актуални къдрици изглеждат точно така. Не трябва да се прави подредени къдрици по цялата дължина. Много съвременно ще изглеждат леки вълни и къдрици.

Вълна на къси косата

Към къса коса това също е от значение. Завиваваме, така че ефектът да е максимално естествена и малко невнимателно и по-добре да оставите краищата на косата

Плитки

Плитките не губят актуалността си, но са различни. Завита „рибя опашка“ или френска плитка около главата ви перфектно ще допълнят и усложнят визията ви.

Ефект мокра коса

Ефект мокра коса става актуален както никога. Бързо и възможно най-стилно. Косата дори не изисква изсушаване, а е достатъчно просто да и поставим специално фиксиращо средство.

Панделка в косата

С добавянето на обикновена  лента на опашката , вашият образ ще изглежда по съвсем нов начин. Освен това, не трябва да полагате никакви усилия и да губите времето си, просто използвайте прекрасна лента или шал.

Щипки за Коса

Удобни и стилни щипки за коса се завръщат при нас отново. Достатъчно е да сложите щипка за коса в ефектна цвят, и вашата прическа ще стане много по-интересна.

Перли в косите

Аксесоар във формата на перли в косите ти изглежда много свежо и нежно. Добави нишка от перли на всяка прическа – и луксозната прическа е готова!

Стайлинг на коса с перли

Диадема

Любимата на много масивни диадеми остават с нас през този сезон. Диадемата не само повдиха косата, за да не пречи, но и е чудесен аксесоар. Можете да изберете класически варианти в неутрални цветове или отдават предпочитание на ярките нюанси, като ги като акцентирате във вашата визия.