Сглобяеми къщи и защо да ги изберем

4
161
Добави коментар

   Тук на този въпрос строителна фирма МД-90 за Варна и област ще Ви отговори за всички минуси и плюсове за подобен род инвестиция, т.е строеж на сглобяема къща у нас. Тя отдавна не прилича на дървена „барака“ или горска къща, което първоначално интуитивно си представяме. Този нов тип „бързо“ строителство отдавна се е наложило не само с дизайнерско присъствие, но и с високото качество на интериор и екстериор, което имат подобни строежи.

     Първо ще разгледаме някой основни  положителни страни: започваме с документацията, която е сходна както при монолитното строителство на къщи, но определено е доста по съкратена,  все пак при определени условия и съгласно нормативните уредби за пета катерегория, в която попадат сглобяемите къщи. Да не пропускаме все пак, че сглобяемите къщи позволяват  съкращаване на строителните етапи поради липса на мокри процеси. Използването на технологичните материали днес, ги превръща в конкурентен избор. Тези строежи са тип ниско застрояване /до 10 м височина/, което позволява съответната  стабилност на строежа.

      Но независимо, че има немалко  предимства, строежът на сглобяеми къщи е съобразен със съответният ПУП на района, с указания за неговото предназначение и ползване, с наличие на документ за собственост или отстъпено право на строеж,  инвестиционни проекти, разрешения за строеж и т.н.

    Повече информация за проекти, сглобяеми къщи, документация и въвеждането им в експлоатация, може да намерите на сайта и блога ни на адрес за Варна и област –  www.md90.biz

Харесване на това:

Харесвам Зареждане…