Дневен хороскоп за 12 април 2021г. – Хороскопи за всяка зодия – народна медицина, здраве, астрология, съдби, секс и зодии

1
100
Добави коментар
atanas.takev
atanas.takev

Новолуние, Луна в Овен

Това е едно от най-важните новолуния през годината, защото е в зодиакалния знак Овен, знак, който е кардинален и може да прокара кардинални тенденции, които ще прорастват през цялата предстояща 2021г.

Това Новолуние е така конструирано, че дава шанс да привлечем нещо значимо за нас, което отчитаме за ценно и ще е повод за по-широки хоризонти на развитие, вид благоденствие, чувство на щастие-общо. Но водещо условие е за тази година- висока социална активност, всеки един от нас трябва да открие свой колектив, с който да си сътрудничи или да може да реализира идеите и потенциала си или пък да попадне под нечия опека на влиятелна личност, благодетел и т.н.

Освен това Новолунието в Овен дава шансове, настоящето-над средното ниво, но изисква- инициативност. Все пак Овен е първи зодиакален знак, който изисква да демонстрираме своите качества и все едно сме на състезание…Сега е моментът да бъдем по-дейни в избрано от нас направление, да създаваме и укрепваме връзки, да преговаряме за интересите си. Опитайте, споделете ваши желания и намерения с хора, с които гледате в една посока и дори и да не ви отворят на една врата, това задължително ще се случи на друга.

Новолунието в Овен много прилича на време, през което се посяват семена, образно казано и те ще дадат своя плод, такъв, какъвто сме посели…Дребни действия имат голямо значение…

Със специално внимание трябва да се отнасяме към онези, които ни подават ръка към този период, може да се окажат „златен билет“ към по-светло бъдеще.

За съжаление няма да липсват и опити за манипулации, комуникация от рода на: „развален телефон“, но това ще се случва само, ако не се придържаме към вид истина и факти, ако не дадем „почва“ за това…зависи от нас самите, по друг начин казано.

В оптимален вариант- ще разгадаваме точно нечестност, там, където я има.

В глобален аспект- ескалира борба за власт, буквално и в по-широк смисъл, която руши статуквото и то не може да бъде съхранено.

Припомням, че Юпитер е във Водолей, символ на демокрацията, социално-значими структури, организации, които трябва да разширяват своето влияние през идните месеци и да водят до положителни промени.

Месечен нумерологичен хороскоп

Вълшевният квадрат на Питагор или мистичен способ за придобиване на пари

Индивидуален хороскоп

Овен, Лъв,  Стрелец- това Новолуние ви подкрепя силно и може да сбъдне ваша съкровена мечта, да ви помогне да заемете по-престижни позиции в колектив, своето най-подходящо място под Слънцето, където да разгърнете потенциала си, вероятно и с вид подкрепа от страна на личност, която може да повлияе на бъдещото ви развитие. Същевременно, може да се налага да платите някаква цена, буквално и в по-широк смисъл, да се откажете от едно, за да придобиете друго и по-ценно. За някой от вас това ще са инвестиции, промяна на доходи, за други- смяна на ритъм в ежедневие, навици, за да сте по-здрави и щастливи…Ако нямате партньор, периодът предполага, дава възможност да  намерите такъв.

Телец, Дева, Козирог– това Новолуние може да се превърне в повод да поставите едно голямо ново начало, което ще преобрази средата ви на съществуване и в оптимален случай- ще я хармонизира. Можете да откриете варианти на развитие, да направите завой, ако се нуждаете от такъв, така че да срещнете по-широка подкрепа, която ще ви подейства обогатяващо, буквално и в по-широк смисъл. При вас тенденциите се движат повече по инерция, отколкото вие да им влияете волево. Същевременно се намират хора и обстоятелства, които ви „пазят гърба“, така че можете да превъртате вид предизвикателства в полза.

Водолей, Везни, Близнаци– това Новолуние ще ви даде шанс да обновите и оздравите важни за вас връзки, партньорски отношения, поне онези, които са перспективини и допринасят за по-светлото ви бъдеще. Същевременно, ако някой са изчерпани, те ще бъдат прекратени, това важи и за някой договори…Прекратени контракти или връзки, едва ли ще бъдат възстановени, но в такъв случай те ще освободят място за нещо ново и по-перспективно. Средата ви на съществуване се обновява, позиции в колектив, отношения /създавате нови или укрепвате стари и надеждни, но и правите своеобразна чистка на некоректни влияния/…Ще имате постоянни подзказки в тази посока. Получавате известия, предложения, въпрос на избор е как ще реагирате.

Риби, Рак, Скорпион– това Новолуние ще ви даде шанс да обновите доходите си, да ги повишите, да намерите нова и по-перспективна работа, ако това ви интересува или пък- да се изкачите в настоящата и по йерархичната стълбичка, ако условията на труд го позволяват. До 17 април е оптимално подходящо време да направите нужни крачки, да проявите инициативност, която ще има своето широко отражение и предимно върху материалното ви състояние, кариерно развитие…Действайте и ще успеете, част от шансовете сами ще застават на пътя ви и под формата на развръзки, подкрепа, награда, подарък и т.н.