Сайт с мисъл за SEO – Дигитална агенция VISEO

21
410
Добави коментар
obiavite
obiavite

SEO оптимизация на сайт от Viseo LTD Доброто SEO, съчетано с правилна структура и добра визия гарантират превъзходство пред конкуренцията

Добро SEO, съчетано с безупречна визия, това са двете важни неща, които могат да доведат до успешно представяне на Вашата компания онлайн.

Много често ни задават въпроси от типа на: Трябва ли дизайнерът да разбира от SEO и как да помогне на клиента да мисли правилно?

Също така ни питат: Защо е важно, освен да имаме сайт, и да му бъде направено SEO? Естествено, задават ни и други сходни въпроси, но днес ще Ви разясним защо е важно съчетанието от добри дизайнери и програмисти, с SEO експерти.

Първоначално клиентът искаше целева страница, но му беше казано, че целевите страници са слабо популяризирани и е по-добре да се направи многостраничен сайт като визитка с блог. Накратко, той се нуждае от дизайн с мисъл за SEO.

Как да бъде съставен сайт? Необходимо ли е да се изучава нещо допълнително или си струва да се привлекат специалисти? Или можете да кажете на клиентите на първата среща, че не разбирате от SEO, тъй като сте дизайнери, и да препратите клиента към дигитална агенция, предлагаща SEO оптимизация? Много дизайнерски студия препращат клиенти, що се касае за SEO оптимизация, на тясно специализирани дигитални агенции. Смятат, че не е нужно да се инвестира в кадри, опериращи с търсещи машини, а насочват енергията си основно в дизайна и програмирането.

Е, днес, повечето клиенти нямат време, както и ресурси, за разпределят бюджета на две дигитални агенции. Именно и от тук идва решението, да поверите направата на сайта на дигитална агенция, предлагаща и SEO оптимизация.

Клиентът често желае да получи дизайн с мисъл за SEO

Елементарно е. Повечето предприемачи си дават ясна сметка, че да имат дори перфектен сайт, и като визия, и като код, ако не се поддържа, ако не му се направи SEO оптимизация, в това число технически SEO одит, одит на съдържанието, съставяне на семантично ядро, линк билдинг и др., то сайтът ще бъде почти неефективен.

Нека го припомним…. Търсещите машини подсигуряват органичен трафик, при това в дългосрочен план, без да се налага ежемесечно да се заплаща за това. Социалните мрежи, те предлагат рекламни кампании, които на база на бюджет, могат да Ви показват, но спрете ли кампанията, трафикът изчезва. Нещо повече, почти нулев е остатъчният ефект.

Много пъти сме заявявали на читателите на Viseo, че най-доброто решение, поне спопред нас, е трафикът да бъде разнороден. От всякакви източници, и пропроционален, колкото обстоятелствата го позволяват.

И така, вече клиентите не желаят просто сайт с модерна визия, а искат резултати от неговото съществуване. Искат позвънявания от клиенти, доволните клиенти да могат да остават отзив, искат сайт, който когато се напише дума или фраза в Гугъл, да се вижда.

Вие, уважаеми читатели на W SEO com, сами можете да прецените, дали си струва дигитална агенция, предлагаща предимно SEO оптимизация, да Ви изработи сайта, или това да стори дизайнерско студио, а в последствие клиента да се насочи към СЕО агенция.

Едно е важно, че без SEO, сайтът ще бъде почти неефективен.

Много са факторите, които да правят така, че клиентът да избира две отделни дигитални агенции, за двата типа услуги, а ето и най-важните:

Бюджет – когато бюджетът е добър, то нещата се случват лесно, но при ограничен бюджет, често варианта SEO агенция да изработи и сайта, е по-удачен и икономичен вариант. Огромна конкуренция – ако конкуренцията в дадена област е с висока степен, то тогава си трябва отделна агенция, която да се грижи за сайта ежедневно. Лоша комуникация – често, когато клиент пожелае даден сайт, той не получава това, което първоначално е пожелал. Получават се дразки между клиент – изпълнител и това води до търсене на друго решени, за по-нататъшни действия, касаещи развитието на даден сайт. Естествено, и много други, но по-горе представихме три от важните фактори. Финални думи, касаещи направата и популяризирането на сайтове

От изложените факти по-горе, от анализът и мнението на нашите специалисти можем да обобщим следното:

Логично е една агенция да изготви цялостният процес – и по дизайна и програмиранеот, и по оптимизирането, както на кода, така и за търсещи машини, и да го развие във времето. Стига да намерите подходящата агенция, с която да комуникирате и да се разбирате. Чрез дигитална агенция, предлагаща двете услуги, ще можете да спестите време и нерви. Естествено, можете да поверите направата и популяризирането на сайта си на нас, на нашият екип. Дигиталната агенция, предлагаща комплекс от услуги знае много за поведението на реалните посетители на Вашият сайт и това играе ключова роля, особено при електронните магазини, в популяризирането.

Каквото и решение да вземете, Ви желаем успешно развитие онлайн.

Полезно съдържание, което е тематично на настоящата статия и Ви препоръчваме да прочетете:

Средна оценка

no rating based on 0 votes

Марка

VISEO LTD

Продукт или услуга

Уеб дизайн & SEO

Price

BGN 1600

Product Availability

Available in Stock