Майски празници в Трявна – Семеен хотел Бела

1
129
Добави коментар
vipsofia
vipsofia

Семеен Хотел „Бела“ е разположен в сърцето на Стара планина – в закътаното градче Трявна. Градът е с богато историческо и културно минало и предоставя множество възможности на своите посетители за интересен и забавен престой.

ТРИДНЕВЕН ПАКЕТ: VIP цена: 153 лв.
ВИП ваучерът е за ЕДИН човек и включва:

Три нощувки в двойна стая
Три домашно приготвени закуски
Две вечери (една празнична вечеря)
Ползване на фитнес зала „Канарата“
Високоскоростен безжичен интернет
Детски кът с настолни игри
Паркинг
Курортна такса

Закуска: с домашно приготвени закуски по избор избор (мекици, пържени,филийки, сандвичи, пържени яйца с бекон, мюсли с мляко или компле), чай, кафе, сок, и минерална вода)

Меню празнична вечеря:

Зелена салата с яйце
Ракия – 50 мл.
Минерална вода
Агне по „Гергьовски“ или Свинска пържола с гъбен сос и г-ра пържени картофи
Дроб сърма
Пърленка
Чаша вино – бяло/червено
Домашна торта

Меню стандартна вечеря:

Калугерка салата
Ракия – 50 мл.
Минерална вода
Пиле по нашенски с г-ра пържени картофи;
Пърленка
Печена тиква с мед и орехи

Гостите на хотела могат да посетят редица исторически и културни забележителности, да се разходят из балкана и да се насладят на приказно красивата му природа. Съвременно обзаведен със стил и вкус, хотел „Бела“ предоставя комфорт и спокойствие и неповторими условия за почивка, които ще удовлетворят изискванията на всеки клиент.

Изпитайте удоволствието от уюта на тризвездния хотел „Бела“, който разполага с 50 места в 9 апартамента със спални и отделни единични легла, 5 двойни стаи (спалня) с възможност за трето допълнително легло, 1 студио и ВИП апартамент с джакузи. Всяка стая разполага с LCD телевизор и кабелна телевизия, безжична високоскоростна интернет връзка, минибар във всеки апартамент и не на последно място – неповторим изглед към природата на града. Във фоайето на хотела се намира лоби барът, а в изискан, модерен, стилен интериор с добре подбрано цветово излъчване ще бъдете обслужени качествено и ще се насладите на богато меню от кулинарни шедьоври от националната и европейската кухня, местни гозби и вегетариански менюта, съчетани в елегантния дизайн на ресторанта. А от терасата на лятната градина можете да посрещнете нощта под съпровода на Славейковата песен „Стройна се Калина вие…“, която звучи от един от символите на Трявна – часовниковата кула.