Гранитогрес за баня и кухня на ниски цени

1
148
Добави коментар
pepimili
pepimili

Гранитогрес

Високо технологично и иновативно поколение керамични плочки.Силно устойчиви на износване и с висока якост. Тези характеристики правят този материал незаменим за зони с интензивен човекопоток, в промишлени обекти,търговски и жилищни интериори.

Основни предимства на гранитогреса

Минимални стойности на абсорбация на вода и високата му устойчивост при гранитогреса, отварят широки хоризонти за неговото използване не само в областта на интериорния дизайн, но също така и за поставяне на фасади на сгради. Също така гранитогресът е предпочитана настилка за вътрешни помещения, които имат излаз на открито и е необходимо плочката да е една и съща.

Предлага се в различни повърхности като матиран, полиран,релефен, лапато и други, за да се комбинира във всеки интериор, както и да се постигне максимално ефекта на естествен материал, като дърво, камък или стъкло.Сегашните методи за производство позволяват уникални решения като визия и дизайн. Повърхностa e неразличима от бетон или естествен материал,който на практика е невъзможно да се постави в помещението, но крайният резултат е същият.

Този вид плочки се предлагат в най-различни размери, а дебелините им варират, най често, от 6 до 10 милиметра. Размерите при този вид плочки са най-различни от малки плочки с размери от  20х20 см до широко форматни плочки с габарит 120х240 см. Краищата им могат да бъдат заоблени,за поставяне с фуга, или калибрирани, за поставяне без фуга, като за всеки случай е препоръчително между плочките да има минимално 2 милиметра фуга, която да обира слагания, вибрации или температурни разширения.

Разнообразие на гранитогрес за кухня или баня, подходящ за всеки дизайн

Широко разпространен гранитогрес за кухня, баня и коридор е този, който имитира дървесен декор или декинг. Тук имаме огромно разнообразия във всякакъв десен, размер и ценови диапазон. Плочките позволяват „разминато“ нареждане, което ги прави неразличими на вид от дърво, но значително по-лесни за поддръжка и приложими на повече места от стандартен ламинат или дори естествен паркет. 

Гранитогресът, който предлагаме може да бъди първо или второ качество, а в някой случаи един и същи модел да предложим и в двата варианта. При първото качество плочките са без забележка, от една партида и нюанс. При второто качество обаче е възможно да има леки производствени дефекти по повърхността и ръбовете. Тези допустими дефекти са не повече от 15% от общото количество, но при второто качество цената е с около 30-40% по-ниска,което го прави добър избор при необходимост от голямо количество плочки.

В магазини KERANOVA може да откриете модели на различни производители от Европа, във всеки ценови клас. Производителите, с които работим, са доказани във времето с дълга история и задоволително качество спрямо ценовият си клас. Имаме регулярен внос от Испания, Италия, Турция и Полша, така че дори и да сме изчерпали даден продукт, то той би пристигнал във възможно най-кратък срок до Вас.