5 задължителни аксесоара, които всяка жена над 40 трябва да има

76
209
Добави коментар
vivian90
vivian90

Много се говори за това, че 40 е най-доброто десетилетие за жените и честно казано – склонни сме да вярваме. Защото кой наистина би искал да бъде завинаги в 20-те си години, когато преживяваме любовни драми или в 30-те, когато са драмите с малките деца. Но що се отнася до стила, 40-те са страхотни, защото сте уверени в кожата си и модните избори, които правите. Ето кои са 5-те аксесоара, които задължително трябва да имате в гардероба си, ако сте духнали 40-те свещички на тортата.

7 МОДНИ ТРИКА НАЗАЕМ ОТ ФРАНЦУЗОЙКИТЕ

1. Масивни обеци

В кутията ви за бижута определено трябва да има поне един чифт “statement” обеци, без значение дали са с пискюли, брандирани или каквито и да било други. Те могат да се съчетаят с дънки или официална рокля, привличат погледите, което ви кара незабавно да изглеждате свежи и млади. Просто се уверете, че не са чак толкова тежки, че да дърпат ушната мида надолу.

2. Стилна “Tote” чанта

Независимо дали сте заети с жонглиране с деца, или бягане от работна среща към среща по женски, вероятно разбирате колко е важно да имате поне една хубава чанта, която да пасва на всичко и най-важното – побира всичко от дезинфектант, през няколко червила, до ябълка за бърза закуска на детето.