Архитектурата в нестандартното строителство на къщи

5
157
Добави коментар
kracimira
kracimira

    Това се получава обикновено, когато имате малко място, с неправилна форма, трябва да спазите и определени отстояния и мисията строеж на къща се превръща в дилема.  Няма невъзможни неща, дори при такива по специфични обстоятелства на работа. Напротив, ще се получи при добри архитекти една къща без аналог, която ще има съвременно, модерно излъчване и всички удобства, които сте очаквали да притежава.

      Дори подобен род нестандартни къщи притежават не само интересно присъствие със своята визия, но и създават една хармония както в интериора, така и екстериора, тъй  като всеки един детайл изисква да бъде създаден и изпълнен по-най добрият и функционален начин. Например, ако местоположението на къщата заема почти цялата площ и тревните площи са оскъдни, то тогова може да бъде  създаден „зелен покрив”, който да пренесе природата и да създадете точно Вашата градина. Използването на изчистени форми, пастелни цветове, витринни прозорци създават Място, в което да усещате връзката с околната среда и да превърнете недостатъка в предимство.

   Повече за нестандартни архитектурни решения, строителство на къщи за Варна и област, може да намерите на сайта и блога на строителна фирма МД-90 за Вас – http://www.md90,biz

Харесване на това:

Харесвам Зареждане…