Дневен хороскоп за 17 април 2021г. – Хороскопи за всяка зодия – народна медицина, здраве, астрология, съдби, секс и зодии

1
129
Добави коментар
atanas.takev
atanas.takev

05 лунен ден, Луна в Близнаци

Това е един от  най-позитивните дни през цялата седмица, когато усиленият информационен поток ще се превръща в повод за преобразования в живота ни, в повечето случаи те ще са положителни, особено, ако преговаряме за интересите си, стремим се да получим вид подкрепа, разбиране и одобрение… Можем да разчитаме на диалогичност, ако с отсрещната страна имаме общи интереси или визия за бъдещо развитие.

Водят се разгорещени дебати, чуваме думи или провеждаме разговори, които могат да имат широко отражение върху наши връзки, лични или делови. Може да се възползвате от аспектацията на звездите, за да  насочите връзките си в една по-позитивна и подходяща за вас посока, за да осъществите желанията си и т.н.

Започнати контакти сега, постигнати договорки- ще  имат широк и дълготраен ефект.

Част от чутото в късния следобед и вечерта може да остави дълбок отпечатък в съзнанието ни и съответните последици…

Ако искате да знаете, питайте, вероятността да разберете онова, което ви интересува, не е малка.

Ако  амбициите не са твърде големи, тогава просто се разтоварваме в приятна компания, на „сладки приказки“  и т.н.

Овен, Лъв, Стрелец– днес няма да ви липсва внимание, може да чуете новини, да проведете разговори и срещи, които да окажат дълбоко впечатление в душата ви.

В повечето случаи вие ще имате на кого да разчитате, а денят е особено подходящ да оздравите важни за вас отношения, лични или делови.

Дребен флирт може  бързо да прерасне в нещо повече, ако сте сами и се интересувате от това…

Телец, Дева, Козирог–  денят може да е изпълнен с множество ангажименти, но и резултатен, даващ ви възможност да получите вид удовлетворение, да спечелите нещо, което ще подейства позитивно на самочувствието и настроението ви. Това може да е подкрепа, подарък, буквално и в по-широк смисъл… Денят е подходящ да преговаряте за интересите си, вероятността да срещнете подкрепа и разбиране  е доста голяма.

Въпреки всичко от вас се изисква  повишена адаптивност към бързо променяща се външна среда на съществуване..

Близнаци, Водолей, Везни– това е един от най-позитивните дни за вас от седмицата, всичко ви се получава с по-голяма лекота, не ви липсва внимание и подкрепа, възползвайте се по оптимален начин и може да извлечете ползи, на които ще разчитате и през идните дни, а може и повече.

Подходящ ден да преговаряте за интересите си, да укрепвате връзки, изчиствате евентуални недоразумения, ще имате такава възможност.

Риби, Рак, Скорпион– денят е подходящ  да наваксате с дела,  за които не сте имали време до този момент, но които могат да ви подействат обогатяващо, стабилизиращо, могат да доведат до вид удовлетворение или дори варианти за бъдещо развитие, особено, ако търсите такива.

Социалната ви активност е много полезна, както и получената информация, в повечето случаи това ще са внезапни шансове, можете да се доберете и до вид опека, ако се нуждаете от нея.