Дневен хороскоп за 18 април 2021г. – Хороскопи за всяка зодия – народна медицина, здраве, астрология, съдби, секс и зодии

1
131
Добави коментар
atanas.takev
atanas.takev

6 лунен ден, Луна в Рак

Ние все още сме в чудесен период, през който трябва да проявяваме повишена инициативност в посока- създаване или укрепване на връзки, преговори, разяснителни разговори,  постигане на вид договорки.

Трябва да имате предвид, че към настоящия момент   между изказани думи, воля и реални действия- няма противоречие, а това означава, че можем да разчитаме на дадено обещание, можем да считаме, че денят е един от най-подходящите да си сътрудничим, да внесем хармония в отношенията, вид съгласие и т.н.

На този фон- днес луната е в Рак, така че ще ни помогне към рационалния подход да включим и интуиция, инстинкти, с които действително ще успяваме в повечето случаи- да привличаме онова, което най-силно желаем, обичаме и т.н.. Денят е подходящ да подобрим най-близката ни среда в дома и семейството, но не само.

Ако действаме по гореописания начин- днес ще можем да материализираме голяма част от нашите желания.

Ако държим на някого или отсрещната страна изпитва чувства към нас- това ще бъде по-видно и няма да може да остане скрито.  Не са изключени обяснения в любов, там където ги има или пък- някой ще демонстрират своята привързаност чрез грижа, която е много типична за зодиакалния знак Рак, например- чрез повече внимание, загриженост към емоционалното и физическо състояние на отсрещната страна- общо.

Денят е доста емоционален,  цветен, но и позитивен, все ще се намери някой, който да стопли или порадва сърцето ни.

В такова време традиционно- хубавата храна има подчертано благоприятен ефект върху настроението и здравето ни…

Овен, Лъв, Стрелец– денят е доста емоционален, но в повечето случаи приятен, днес можете  да съчетаете полезното с приятното, да намерите време за отдих  с приятели, да скрепите отношения, да разнообразите ежедневието си, но и да се справите с дела, които са повече по задължение, рутинни…

Но вие можете да ги отхвърлите успешно…

Някой от вас днес може да получат подарък- буквално и в по-широк смисъл.

Телец, Дева, Козирог–  денят  е доста приятен и хармоничен за вас, получавате интересни, приятни известия, които могат да стоплят сърцето ви… Денят е особено благоприятен да хармонизирате ваши отношения  или пък да създадете нови, в такъв случай те ще бъдат дълготрайни, емоционални и надеждни. Няма да ви липсва внимание, напротив, с по-голяма лекота постигате желанията си, защото получавате вид подкрепа и одобрение, възползвайте се по оптимален начин.

Близнаци, Водолей, Везни–  денят е натоварен с доста ангажименти, но и резултатен, продуктивен, даващ ви възможност да материализирате желанията си  или пък да наваксате с пропуски в миналото, а също така и да влияете на въпроси, които Доскоро сте отчитали за извън контрола си и т.н..

Ако днес търсите варианти, ще ги намерите, понякога това може да стане по един скрит или неочакван начин, който има позитивно отражение на различни нива…

Риби, Рак, Скорпион– влиянието ви върху околните днес е значимо,  вие може да използвате вашата интуиция, креативен подход, така че да постигате почти всички ваши желания, защото ще е трудно да ви бъде отказано  по този начин.

Не пренебрегвайте вътрешния си глас, той ще бъде верен ориентир, който няма да ви подведе, в повечето случаи.

Днес вашите инициативи имат широко отражение, крайният резултат  или това как ще протече деня- в значима степен ще зависи от вас самите, това е сила, но и отговорност, възползвайте се по оптимален начин…