Инвестирайте в SEO, плащайки чрез криптовалути

63
383
Добави коментар
hlape
hlape

СЕО оптимизация , заплащайки в криптовалути

Екипът на VISEO се състои от млади, енергични, но и хора, които са в крак с времето.

В ератата на дигиталните криптовалути, ние сме отворени да приемаме заплащане за SEO услуги, в това число и месечно SEO обслужване в следните криптовалути:

Биткойн Етериум Рипъл Други, в това число всякакви алткойни, като Доджкойн, Litecoin, Zcash и т.н.

И така, ако сте инвестирали в криптовалути, но желаете чрез спестени средства да заплатите дигитални услуги от ВИСЕО ЕООД, това вече е възможно.

Какво по-хубаво от това да инвестирате спечеленото от добра сделка, например, в популяризация на фирмата си.

Как точно се осъществява договарянето на услуга и заплащането в криптовалута?

Договарят се конкретни SEO пакети, услуги, специфично обслужване, след което се определя цената в конкретната криптовалута. Плащането се извършва ежемесечно по моментна цена курс продава на съответната услуга.

Например, ако сте избрали услугата SEO одит на мащабен сайт, който съдържа повече от 100 вътрешни страници, то цената в лева е 2000 BGN. Поглеждайки моментната цена на биткойн и виждайки, че един биткойн се търгува на стойност 94757.13 ЛВ., изчисляваме, че цената, която ще трява да се заплати в BTC е 0.02111 биткойна, което се равнява на 2000 лева.

Защо приемаме плащания с криптовалути?

Причините са много, но основната се крие в това, че изключително лесно се търгува с криптовалути. Плащанията стават бързо, таксите са минимални.

Вярваме, че бъдещето е именно в този тип разплащателна система и смятаме, че всеки, колкото по-бързо се реши да работи по този начин ще подпомогне на  блокчейн технологията.

В глобален аспект можете да си закупите дори Електрически автомобил Тесла, плащайки с Bitcoin. Време е и в България приложението на този тип разплащания да нарастне.

Ще повлиае ли начинът на плащане на услугите, предоставяне от нашата дигитална агенция?

Това е един добър въпрос, на който отговорът е ясен и точен, а именно: Нашата философия е, че парите, било то дигитални, или получени / изпратени по банков път, отново по електронен начин, са едни и същи, следователно няма значение как ще заплатите за дадена услуга. Не правим разлика и не отделяме клиентите, заплащащи с Биткойн и тези, плащащи в Евро, например.

Инвестирайте в SEO, заплащайки с криптовалути

Посланието ни е ясно и точно. Когато инвестирате криптовалути в популяризиране на Вашата фирма, то това ще доведе до много добри позиции в Google, при това в дългосрочен аспект.

SEO чрез криптовалути може да Ви излезне почти безплатно, ако приемем, че сте инвестирали в BTC, когато чената му беше около 1000 долара.

Всичко зависи от Вас.

Още любопитна информация за криптовалутите и SEO

Криптовалутите представляват виртуална пари, които няма физически израз. Всъщност това са електронни финансови активи, които могат да се обменят за обикновени, а сделките с тях  се считат за покупка и продажба. Криптовалутите действат и като начин за инвестиране.

Правителствата на различни държави със завидна упоритост разработват различни варианти за ограничаване на достъпа на гражданите до закупуване на криптовалути. Не толкова отдавна големите ИТ корпорации започнаха да следват примера им. И тези, и други оправдават своите действия с безопасността на потребителите.

В резултат на това ICO и рекламата на токени е забранена в Китай и някои страни в Азия и Близкия изток. Забраната за отворена реклама накара криптовалутите постепенно да навлязат на пазара за SEO. Именно SEO промоцията се превърна в безопасен инструмент за тях, което им позволява ефективно да популяризират криптовалути. И ние ще се опитаме да ви кажем защо.

Защо не можете да рекламирате криптовалута Първата половина на 2018 г. беше неуспешна за „криптата“. Пазарът беше подкопан от новините за забраната на рекламата, след това за забраната на самите криптовалути. Всичко започна в Китай, където гражданите на страната загубиха достъп до търговия с монети и участие в ICO. Правителството забрани използването на китайския интернет пазар за реклама на валути, последвано от срив в цената на биткойните. Но хората заминаха в чужбина, където продължиха да купуват и продават криптовалута с не по-малка активност.

Скоро забраните за пазара на онлайн реклама започнаха на частно ниво. Компаниите не чакаха инструкции от държавата и започнаха да действат независимо. Facebook беше първият, който забрани рекламирането на „крипти“, тъй като ръководството смята работата на криптопроектите за несправедлива и опасна за потребители, които получават информация от рекламни материали. След това се присъедини Google, а след това и много други. Но Yandex тръгна по друг начин: значително ограничи възможността за поставяне на контекстна реклама и потокът му намаля с 80%. Останалите 20% бяха модерирани.

Основната причина за блокиране на реклами за криптовалути е рискът. Всяка криптовалута, ICO и тяхната реклама могат да доведат до факта, че търсачките, социалните мрежи и други платформи са привлечени от съдебни спорове като съучастници в мащабни случаи на измами.

Ами блокирането? Рекламните материали, съдържащи пряка покана за инвестиция, са забранени в социалните мрежи. Блокирано е само платено съдържание. Независимо от това, всеки крипто проект може да организира SMM промоция на своя продукт на страница в уебсайт, целева страница или в група в социална мрежа.

Вторият начин за популяризиране на криптопроекти е чрез имейл бюлетини. Нито една пощенска услуга не може на 100% да защити потребителя от търговски пощенски съобщения, а компетентният подход за изпращане на спам осигурява добър трафик.

Успешният маркетинг на съдържание ви позволява да генерирате приходи от блогове, новинарски сайтове, ваши собствени платформи (Facebook групи и общности в други социални мрежи). Пример за това са каналите в YouTube, които популяризират уроци за крипти и използват емисия на естествени реклами.

Все още има тийзър арбитражен трафик. Тук обикновено е лесно да се заобиколи възможният блок, но за да привлечете правилната аудитория, ще трябва да опитате. На много сайтове можете да закупите различни опции за банери, изскачащи прозорци за реклама на криптовалути. Можете също така да изберете тийзър мрежа, където работят смели и донякъде арогантни специалисти, които могат да публикуват дори там, където е забранено.

Най-интересният и ефективен начин за популяризиране на проекти за криптовалута е чрез SEO. Тъй като можете да популяризирате всеки сайт чрез SEO, включително крипто проекти, това е най-добрият начин да избегнете блокиране от търсачките. Въпросът е как точно ще реагират търсачките на съдържанието на сайта, ако той говори директно за инвестиране там?

Новите алгоритми на търсачките обръщат внимание на съдържанието, така че то трябва да се обслужва правилно. И ако се издаде указ за блокиране на всички сайтове на ICO, като цяло можете да загубите всичко, което е инвестирано в популяризирането на ресурса и самите монети.

Финални думи, касаещи криптовалутите и SEO оптимизацията

Трудно можете да си представите колко много клиенти вече оперират, заплащайи с криптовалути. България, за наше съжаленеи, малко изостава от развитите страни, но това ще се промени през следващите години.

Ние, екипът ни, сме свидетели на масово разплащане в криптовалути за следните услуги: Колокация на сървъри, споделен хостинг, покупка на домейни (най-вече от чуждестранни борси), интернет реклама, след предварителна договорка и много други.

Време е да попитате търговецът, с който работите, дали е склонен да получи следващото заплащане в BTC, например.

Полезно съдържание, което е тематично на настоящата статия и Ви препоръчваме да прочетете:

Оценка

Средна оценка

no rating based on 0 votes

Марка

W-SEO.com

Продукт или услуга

Заплащане за SEO чрез криптовалути