Дивото зове. Животинският принт и розовите нюанси – хит при дамските обувки

1
121
Добави коментар
maskk
maskk

Животинските принтове остават на гребена на вълната за пореден сезон. Модните дизайнери и тази пролет са избрали да украсят краката на дамите с хищни мотиви – зебра, леопардови петна, намек за тигрова кожа. В пълен контраст с ярките модели, решени в животински принт, са дамските обувки в сладки, женствени момичешки цветове, които също превземат модната сцена – пепел от рози, захарен памук.

 

Дамски пролетни обувки с шарки на питон

Най-предпочитан моден тренд е кожата с имитация на змийска шарка – едновременно луксозна, шикозна и пъстра, тя е идеално решение за смелите дами, жадуващи модели с настроение. Забелязваме я както върху елегантните обувки с висок ток, така и при ежедневните модели дамски обувки с равни подметки, при които акцентът е върху комфорта. Питоновите шарки придават характер на всеки модели правят и най-изчистения дизайн да изглежда луксозно и нестандартно. Шарката е чудесен избор за дами, залагащи на удобни и равни обувки за своето ежедневие и на изчистени облекла, но желаещи да подчертаят своята индивидуалност и свободен дух с нестандартен цветен щрих. Защо това да не са обувките? В магазина ни ще откриете чифта, който ви липсва да завършите визията си. Решен с удобни и леки подметки, пъстър змийски принт и висококачествен еко велур, дамски обувки Tereza – Snake е моделът, от който се нуждаете.

 

 

Камуфлажът – неочакван щрих при дамските пролетни обувки

Камуфлажните шарки дават усещането на свобода и нестандартен характер. Тази година те се пренасят от ловните сетове върху дамските крака, разкривайки неочаквания си чар. Дамските  пролетни обувки  с камуфлажен принт са хит тази година. Свежестта на принта и нестандартното му излъчване го правят отлично решение за смели дами, желаещи да разчупят стила си. Лесен за съчетаване с едноцветни сетове, стоящ еднакво добре с дънки и пола, принтът е онова, от което се нуждаете, за да подновите гардероба си. Нашият модел дамски обувки с камуфлажен принт Tereza-Camouflage е подходящ за забързаното ежедневие благодарение на удобната си равна и лека подметка. Изработен от еко велур с отлично качество, той ще бъде твой спътник в дългите пролетни разходки.

Сред камуфлажните модели тази пролет се наблюдава и една по-различна тенденция – нежен камуфлаж тон в тон. Светъл измит бежов цвят, съчетан с бял, създават камуфлажен принт с романтичен характер, придаващ нежност на модела. Дамски обувки Aria-Kamuflage са удобен модел от еко велур, декориран с катарама, идеален за дълги разходки в топлите месеци. Камуфлажната шарка, решена в преливащи нюанси, не е толкова натрапчива и придава нежно излъчване на модела.

 

Сладките цветове в пролетните дамски обувки – тотален хит

В пълен противовес на хищната природа на принтовете дамските обувки, решени в сладки розови цветове, имат момичешко излъчване. Нежни, свежи и носещи закачливото излъчване на захарен памук, те са отличен избор за момичето, което отказва да порасне. В DMR ще откриете сладкия цвят върху разнообразие от модели. Маратонките ни с нежно розово са едновременно удобни и чаровни. Изработени от текстил на мрежички, осигуряващ комфорт на ходилата и позволяващ им да дишат свободно, те са подходящи за топлия сезон. Дамските маратонки Aurora-Pink са модел, който задължително трябва да притежавате в гардероба си.

Безспорно симпатични и грабващи вниманието са ежедневните комфортни модели спортно-елегантни обувки, изработени от еко кожа и еко велур с удобни връзки. Нежният им розов цвят е идеален за пролетта, а леката и равна подметка е хит сред почитателките на дългото ходене пеша. Дамски обувки Nora-Pink крият очарование и стил за всяка жена.

Сред разнообразието от модели в розови тонове в магазина ни ще откриете и текстилни кецове, удобни за поддържане и комфортни за носене, както и модели, съчетали умело сладкия цвят с лъскави акценти, които са особено модерни през новия сезон като нашите дамски кецове Keyla-Pink.