Как да направим сватба през 2021 г. въпреки епидемията?

1
133
Добави коментар
m_dimovaa
m_dimovaa

Макар че сватба на открито се организира по-трудно, през 2021 г. това ще бъде най-безрисковата опция.

Първо, чистият въздух, слънцето и наличието на повече пространство свеждат опасността от заразяване до минимум. Второ, ако има ограничения за събиране на хора, вероятно те ще бъдат по-строги за затворените помещения, отколкото за откритите пространства.

И трето, можете да направите празненството си с шатри и маси под наем плюс кетъринг и така да не бъдете зависими от това дали заведенията ще работят или не.

 

Прочетете: Мнения на клиенти за сватбена агенция „Кадифе“

 

Сватбените шатри предлагат по-задушевна атмосфера, възможност за разнообразни кулинарни атракции на място и ред други предимства. Освен това, те са пригодени и за хубаво, и за лошо време, така че решават и проблема с опасността да завали дъжд.

Условието, което е по-трудно за изпълнение, е да намерите подходящо място. То трябва да е извън града, за да може празненството ви да продължи и след 22.00 ч. Трябва да има електричество, вода и тоалетна.

Като изключим тези особености на организацията, сватбите на открито имат безспорни преимущества. Гостите пушачи няма да се делят от останалите, а и на открито всичко е по-романтично.

Атмосферата и обстановката са безкрайно приятни и много по-запомнящи се. Усещането за свобода, съприкосновението с природата, небето обсипано със звезди… това ще бъдат несравними изживявания.