Качествено бельо от Aliexpress

4
252
Добави коментар

Качествено бельо от Aliexpress: 6 магазина, откъдето да закупите памук, коприна и дантела

Бельото трябва да се актуализира по-често от останалите дрехи – как да купим качествено бельо на добри цени. Разбира се, отиваме в AliExpress, където можем да открием маркови артикули с добро качество, без криви шевове и стърчащи конци, няколко пъти по-евтино от традиционните магазини. Намерих 6 страхотни магазина за дамско и мъжко бельо и измислих как да направя избор и да не съжалявам за покупката.

Как да изберем размера и модела

Забравете за европейски, руски, английски, американски размери: те не са същите като китайските. Затова е по-добре да се съсредоточите върху таблиците с размери, където продавачът посочва в сантиметри за какъв обем на талията, ханша и гърдите е предназначено бельото.

За да се поберат бикините, може да се измери само размерът на бедрата. По-трудно е със сутиен: обемът в гърдите и под гърдите трябва точно да съответства на цифрите в таблицата, в противен случай чашката на сутиена може да не се побере напълно или, обратно, да затегне гърдата.

Най-лесното нещо е да вземете всеки артикул поотделно. Ако искате комплект, но разбирате, че или горната, или долната част не вашата мярка , изпратете на продавача вашите размери в сантиметри (можете просто да посочите европейските, например 75С за елече и М за бикините). Фирмените магазини, които продават само изработени продукти, могат да съберат комплект само за вас.

В характеристиките на продукта можете да намерите маркировки, указващи прилепването на бикините (високи, ниски, средни), модела (слипове, къси панталони, танго, прашки), формата на чашката на сутиена (най-често – ¾) наличието или отсъствието на лицеви опори и банели, възможност за премахване на презрамките. Можете да отидете на страницата на желания магазин и да зададете филтри в търсенето, за да намерите идеалния модел.

Какво е със състава

Разбира се, на Алиекспрес има и недобросъвестни продавачи. Декларираният бамбук или коприна не винаги ще се окажат естествени материи и е по-добре да стоите настрана от комбинацията с памук и полиестер: тъканта най-вероятно ще се окаже почти 100% синтетична. Но изцяло памучното бельо най-вероятно ще бъде така. Съмнение – проучете отзивите за модела, който харесвате, или други продукти в същия магазин.

Cheap Евтино ли е?

В нашата селекция няма магазини за бебешко бельо: не е изгодно да го купувате от китайците, по-добре е да изчакате отстъпки във верига бебешки магазини. Но мъжете и жените, включително тези с извити форми, могат да актуализират гардероба си с бельо в Ali два или три пъти по-евтино, отколкото в традиционните магазини за бельо или мола.

За да спестите още повече, уловете разпродажби (например Празнични оферти< Китайска нова година , Черен петък)

Оценка: 98,6%

За кого: жени

Магазинът работи не толкова отдавна, от 2019 г., но вече е влязъл в списъка на водещите марки на Ali. Потърсете тук стилно ежедневно бельо, включително домашни комплекти и спортни елеци. Памук и висококачествена изкуствена материя, сдържани цветове и лаконичен дизайн – марката е възприела европейските тенденции.

Тук има и дантелени модели, но те са по-малко. Цените на бикините започват от 132 рубли и е по-изгодно да вземете комплект от 3 или 6 броя.

Най-продавани:

Оценка: 98,8%

За кого: жени

Почетната топ марка „Али“, която работи на сайта от 8 години, е известна с лен и дрехи от естествена коприна. Тук можете да купите пуловер от кашмир, копринен шал и бански, но най-важното – грациозни копринени ризи с дантела, бельо и удобни тънки фишове, които са идеални за носене в жегата. Естествената коприна има два недостатъка: високи цени и не най-простите изисквания за грижи – такова бельо ще трябва да се пере на ръка или на деликатен цикъл и производителят предупреждава за това.

Най-продавани:

Оценка: 97,4%

За кого: жени

Магазинът е отворен от 2015 г. и марката също е включена в списъка на най-добрите в сайта. Тук можете да отидете както за ежедневно, така и за луксозно бельо, спортни и фитнес модели. Магазинът няма единен стил и представа за публиката: памучни фишове със сладък анимационен модел са съпоставени с дантелени прашки в кристали. Всички са с прилично качество и дизайн.

Най-продавани:

Оценка: 97,2%

За кого: жени

Магазинът работи от 7 години на сайта. Има дантелени танго, памучни фишове за всеки ден и спортни клинове, но основната част от колекцията са специални слипове за менструация. В отзивите на клиентите те благодарят, че вече не могат да мислят за течове: няколко слоя плат със специална технология за поглъщане надеждно ще предпазят дрехите и спалното бельо, но в същото време ще позволят на кожата да диша.

Най-продавани:

PI Растеж : 95,9%

За кого: мъже

Китайската марка е специализирана в мъжкото бельо, с голямо разнообразие от видове. В допълнение към обичайните боксьори, изработени от дишащ памучен трикотаж, тук можете да намерите неочаквани модели: жокеи, прашки, изрезани слипове. Тези, които не са готови за експерименти, могат да отидат в секцията Men set boxer и да хвърлят в кошницата комплектите памучни боксерки в обикновени или в камуфлажни цветове.

Най-продавани:

PI Растеж : 98,3%

За кого: мъже и жени

Магазинът работи повече от 6 години, това е друга марка бельо, която продава както утилитарни, така и еротични модели. По принцип всичко тук е за мъже, но има малка част от бикини за жени: можете да вземете оформящо бельо, дантелени къси панталони или традиционни бикини. Особеността е, че по-голямата част от асортимента са комплекти, така че няма да можете да купите само по един чифт наведнъж.

Най-продавани:

Харесване на това:

Харесвам Зареждане…

Свързани