Мика Зайкова попиля продажниците от ГЕРБ: Да фалираш държавата, за да бъдеш на власт, е позор

1
139
Добави коментар
slavchev
slavchev

Толкова сме затънали, а някои хора, за да запазят властта си, мислят, че като изгърмят държавната хазна и оставят без стотинка следващото правителство, което и да е то, ще се върнат на бял кон. Няма да стане.

Това заявява депутатката от ”Има накъв народ” Мика Зайкова.

Наистина съм изключително притеснена. Само за едно тримесечие има дефицит 1 млрд. 650 млн. Ананиев си взе чантичката и просто избяга от залата в парламента. Така или иначе, ще бъде принуден да докладва. Той твърди, че фискалният резерв е 7,9 млрд. лева.

Това са парите на Европейския съюз за авансовите плащания. Те не са направили плащания, спрели са на много държавни предприятия заплатите – за да може да има някакви парета във фискателния резерв.

Притеснявам се за Сребърния фонд, който гарантира устойчивостта на държавната пенсионна система, обяснява добрата орисница в интервю пред Кмета.бг.

Притеснявам се да не стане „Дянков 2”, който национализира резерва на здравната каса и не го върна. Ако се случи същото и със Сребърния фонд, какво правим с пенсиите? Иска да изсипе целия народ пред парламента. Да фалираш държавата, за да бъдеш на власт, е позор!, казва още Зайкова.

Източник: Фрог

Свързани