Застраховките онлайн – наистина ли са безконтактни?

1
130
Добави коментар
clashbade
clashbade

В ерата на технологиите става все по–лесно да пазаруваме, учим, работим или застраховаме онлайн. Ако доскоро пренебрегвахме застраховането, днес то навлиза все повече в нашето ежедневие, осигурявайки ни спокойствие за важните неща. Непрекъснато сме поставени под напрежение за децата, дома, колата… И ако някои застраховки са задължителни, то много други, поставени в графата по желание, стават все повече търсени и предпочитани.

За всички е ясно, че безконтактното пазаруване води до редица ползи и за двете страни. Очертава се то да бъде преобладаващо в близко бъдеще дори и при застраховките. Тук накратко ще разгледаме предимствата му:

Не е възможно да преустановим всякакви контакти дори и по време на пандемия. За наше улеснение обаче можем да ги сведем до минимум. Дори и да сме от щастливците със силен имунитет, няма нужда да рискуваме излишно, посещавайки офиси и учреждения. Това, че го правим от разстояние, не намалява ефекта на дейностите, но пък увеличава шансовете ни да сме здрави.

Времето е нашият най–ценен ресурс. Истината е, че рядко се вместваме в неговите ограничения. Няма да изпадаме в дебати дали сме се нагърбили с прекалено много неща или 24/7 просто не е достатъчно, но когато можем да си откраднем малко свободни минутки, защо не?!

От какво се нуждаете, чия услуга желаете да използвате? Независимо дали става въпрос за застраховка, осигуровка или кредитиране и без значение коя институция предпочитате, заявката онлайн може да ви спести досадното пътуване до поне няколко офиса за предварителен разговор и оценка, чакането по опашки и стреса от безбройните контакти.

Едва ли има някой от нас, който да не познава това удобство. Може и да не се възползваме все още от екстрите на криптовалутите, но заплащането на коя да е услуга само с въвеждането на няколко цифри, определено ни е фаворит. Не напразно е придобило такава популярност. Щом можем да напълним хладилника, да си обновим гардероба или библиотеката, да покрием сметките за режийни, защо не и да се застраховаме.

Плащането е ясно. Получаването не е много по–различно. Единственото, което трябва да направим, е да си отворим имейла и да разпечатаме документите, ако е необходимо. А това го могат дори и телефоните. Бидейки щастливци да се разхождаме с един цял свят побран в джоба ни, комуникирайки с всеки, независимо от местоположението му, и получавайки всяка новина в реално време – оказва се, че застраховането е почти като детска игра.

И ако анализираме всяко преимущество, излиза, че разходките по офисите ще останат на разположение на онези от нас, които просто не знаят с какво да си уплътнят времето и наистина им е скучно.

За всички други, които ценят своите минути и часове, https://crediport.bg предлага богато портфолио от услуги, при това само на няколко клика разстояние.