LED маска – шлем

24
237
Добави коментар
kondevgeorgi96
kondevgeorgi96

Насладете се на предимствата на LED терапията със светлина у дома, на работното място, където искате бърз тласък на красотата с нулев престой.

Ползи:

LED маската работи, като излъчва LED светлина в различна дължина на вълните / спектри, които имат различни предимства в грижата за кожата./ Доказано е, че ускорява заздравяването, повишава свойствата против стареене и убива бактериите. Използвайки усъвършенствана технология, която е светодиодна, ексклузивната LED терапия е първият напълно лесен за домашен условия лечение, който не пречи на вашия поглед или изисква да седите дълго време на едно място, включени в контакта. 

Чрез стимулиране на притока на кръв в зоната за лечение, маската помага за подмладяване на уморената кожа, изложена на факторите на околната среда. Не се ограничава само до една настройка, LED маската ви позволява да се наслаждавате на ЧЕРВЕНА, СИНЯ и ЖЪЛТА LED терапия.

– ЧЕРВЕНА светлинна терапия: (Дължина на вълната между 620nm до 750nm) Използва се против стареене на кожата, поради способността и да стимулира производството на колаген и еластин. Също така се смята, че намалява цитокините, които причиняват възпаление. – СИНЯ терапия със светлина: (Дължина на вълната между 405nm до 420nm) Има антибактериални предимства и следователно се използва при лечение на акне. Тази специфична дължина на вълната стимулира производството на кислородни радикали, които убиват бактериите P. Acnes (бактериите, причиняващи акне), без да увреждат кожата. – ЖЪЛТА светлинна терапия: (Дължина на вълната между 590nm до 620nm) Засилва лимфния поток и увеличава клетъчния растеж. Стеснява порите и подпомага за възстановяване на кожата, чрез производство на нови кожни клетки.