Тази силна молитва ще призове вашия ангел-пазител!

2
192
Добави коментар
albenapet
albenapet

И в най-усилните мигове, по време на най-големите изпитания, ние никога не сме сами. Редом с нас, невидим и верен, е нашия ангел-пазител

В живота на всеки човек има различни периоди – има добри, има и лоши. За съжаление, понякога трябва да преодоляваме ситуации, с които често ни е трудно да се справим. Но, колкото и да е силен, човек не е в състояние да поеме повече от онова, което може да издържи, за да премине невредим през трудните ситуации. Уви, няма как да оборим тази житейска истина…

И все пак, колкото и трудно да е, важно е да запомним, че не сме сами! Още щом се родим, всеки от нас е защитен от по-висши сили. Това е ангел-пазител, който е с нас от момента на нашето кръщение. Този ангел е наша защита и помощ. И ако житейският път на човека е осеян с добри, богоугодни дела, може да изглежда така, че има не един, а няколко ангела-пазители.

Молитвата, която притежава изключителна сила, е споделена от млада жена. Тя описала своето преживяване във фейсбук, като заедно с него споделила и текста на това молебствие.

Преди време Светлана Б. трябвало да придружи своя баща, който бил получил сърдечен удар. Престоят в болницата, очакването на добри новини и страхът от неизвестното били постоянни нейни спътници в продължение на няколко дни.

Отчаяние, страх, болка, объркване – такива били чувствата на жената. Обезсърчена и сломена, тя загубила вяра, че някой може да ѝ помогне, и да облекчи състоянието на нейния баща.

Малко след това тя срещнала в двора на болницата жена, която дошла да види своя син, изпаднал в кома след тежка катастрофа. Двете се заговорили, и преди да се разделят, жената казала на Светлана молитва, която можела да направи чудеса.

Това е молитвата към вашия ангел-пазител. Молитвата, която призовава надеждата, укрепва вярата и усилва любовта

Казвайте тази молитва всяка сутрин. Няма да мине много време, и ще забележите как животът ви се променя към по-добро. Между другото, бащата на Светлана се възстановил след месец-два. Сега и двамата са щастливи, а последиците от сърдечната атака възрастният мъж решил да тушира със спокоен живот на село, където се отдал на сутрешно градинарство, мързеливи следобеди и спокойни вечери.

Силна молитва към ангела-пазител

Ако животът е поставил много трудности по пътя ви и ви се струва, че безпорядките са повече, отколкото можете да се справите, призовете вашия небесен защитник. Той ще ви чуе само ако молитвата идва и от сърцето ви.

Тази молитва е мощен амулет, който ще ви предпази от много неприятности и нещастия, и ще ви подкрепя във всеки труден момент. От вас се иска единствено постоянство и да бъдете искрени, докато изричате молитвените думи!

Ангел-пазител, мой сърдечен настойник, мой Спасител и избавител – спаси ме, спаси ме, спаси ме.
Покрий ме с крилата си, защити ме от враговете ми –  с външния вид на Ирод Велики, и с делата на Юда.
Спаси ме, отърви меот напразно богохулство, от капаните на тъмнината, от отроните думи на завистници и празнодумци.
Защити ме от гняв, от мъчения незаслужени, от лед и огън, от трудности и беди,от черни дни и самотни нощи.
И когато дойде последния ми час, ангел мой, мой пазител и утешител, дай ми ръката си, и ме поведи към небесния покой!
Амин!

Тази мощна молитва ще ви защити от неприятностите и всякакви трудности в живота. Сега вече знаете, че е нужно просто да призовете ангела-пазител – не само в усилни за вас моменти, а в началото на всеки нов ден, в най-чистите сутрешни часове.