Сурови Шоколадови Торти

1
137
Добави коментар
pepimili
pepimili

Сурови Шоколадови Торти

Суровите шоколадови торти са „кралиците“ на веган десертите. И това, разбира се, не е случайно. Една шоколадова торта винаги е в състояние да повдигне духа, давайки на тялото сладка доза енергия. За приготвянето й също могат да се използват някои плодове. Те служат както за декорация, така и като приятно допълнение към останалите ядки и подправки.

Вкусното изкушение, което се получава, е веган шоколадова торта, която не ни причинява дискомфорт на корема, не оставя чувство за тежест, нито гузна съвест.

Суровите шоколадовите торти са здравословни десерти, с които можем да отбележим специален повод или да зарадваме любим човек. Те са лесни и бързи за приготвяне. Естествената сладост, която носят, идва от продукти на природита – ядки, сушени плодове, мед и тн.

За тях установена рецепта няма, защото те могат да се променят в зависимост от предпочитанията на онзи, за когото са предназначени. Суровата шоколадова торта с лешници е малкото бижу в колекцията от сладки. Тя е любима както на малки, така и на големи, защото за здравословния начин на живот няма години.

Всяка хапка от тази лесна шоколадова торта е магия. Тя се нарежда и сред най-предпочитаните десерти без глутен, заедно с тортата тирамису и портокаловия чийзкейк.