Съвременна „селска“ къща

5
131
Добави коментар
kracimira
kracimira

  Много хора имат къща на село, която обикновено остава на заден план и не се подържа. Най-вероятно е така защото все пак това са усилия свързани със средства и време.

Но все пак в дългосрочен план е инвестиция, която си заслужава все пак. Там може да прекарвате почивните си дни, да се насладите на природата, която в града е доста по-оскъдна. Къщите на село не са толкова големи и обикновено имат масивни, каменни зидове, които си заслужават да се запазят. Така не само ще имате удобна къща, но ще запазите и нейната автентичност, като добавите и всички необходими елементи за модерен дом, в който да може се чувствате на място, с отворени пространства, зеленина и уют. Консултантите на строителна фирма МД-90 за Варна и област могат да Ви съдействат и изпълнят както частичен, така и цялостен ремонт на Вашата къща, с качество и дизайнерско присъствие .

    Повече за Нас и нашите строителни услуги – http://www.md90.biz/uslugi/ в тази област, може да намерите на сайта и блога ни на адрес http://www.md90.biz

Харесване на това:

Харесвам Зареждане…