Ковано желязо – Лидер 70 ЕООД – врати, парапети, огради.

1
184
Добави коментар
LeoMessive
LeoMessive

Врати, парапети, огради

Предлагат се услуги като изготвянето на парапети, огради, врати, тенти, навеси, беседки, градински мебели и прочие. Можете да закупите линейни профили и шини, детайли за допълнение и обогатяване, бои и патини, консумативи за металорежеща, заваръчна и металообработваща техника.

*NB* На Вашето внимание, фирма Лидер-70 предлага 3D проектиране на модели, плазмено рязане, огъване на линейни профили и шини по зададени размери. Също така, можем напълно безплатно да помогнем с оразмеряването на Вашето задание!

Поддържане на големи складови наличности от ковано и лято желязо. Коректни взаимоотношения с клиенти и партньори, спазване на срокове и гаранция за качество, са факторите за лидерство на пазара.

Изработването на индивидуални проекти е приоритет за нас. Лидер-70 взема под внимание дизайна на Вашия дом, бизнес сграда или хотел. Ние предлагаме винаги най-оптималния, естетически изпипан вариант. Тъй като за нас е важно активното участие от страна на клиента, Лидер-70 предоставя възможност за изготвяне на модел и по Ваша идея!

Огради, портални врати, тенти, навеси, беседки, стълбищни и терасни парапети, които с формата си придават уют и красота на всяко място. Te могат да се окажат полезно допълнение към интериора и/или екстериора на Вашия дом, офис, хотел или ресторант.

Кованото желязо днес все по-категорично се завръща, изживявайки своя заслужен ренесанс. Разнообразни са стиловете, които вдъхновяват дизайнерите при работата си с този “класически” материал. От романтичния ретро стил, напомнящ отдавна отминали времена, до изчистените семпли форми, носещи духа на модернизма. В употреба отново влизат елементи със златисто и медно покритие, флорални и елегантни, геометрични мотиви.

Ако сте привърженици на кованото желязо, можете да обогатите своя интериор с различни аксесоари – свещници, вази, лампиони, закачалки, цветарници, рамки за огледала. Tехните така нежни и сякаш въздушни линии хармонично се съчетават с атмосферата на градината и дома.