Must-have очила за този сезон

1
163
Добави коментар
svetla58
svetla58

Очилата са  най-личният аксесоар, тъй като не винаги са универсални и само определени стилове отговарят на формата на лицето ви. Този сезон дизайнерите дават на всички обичани, вечни силуети актуализацията, от която никога не сме предполагали, че се нуждаят.

От цветни и големи рамки за повишаване на настроението до фини ретро модели, днес ще ви покажем кои форми очила ще бъдат навсякъде този сезон.

XXL

Препратка към 70-те, големите и квадратни очила са абсолютен хит този сезон. Инвестирайте в стилове с неутрални тонове, като наситено кафяво и черно.

Купи очила Mango

Купи очила Mango

Котешко око

Несъмнено котешкото око е една много класическа форма. Този сезон дизайнерите му дават обновление, като го правят с по-квадратен ъгъл и смеем да твърдим, че този дизайн е доста сполучлив.

Купи очила Sting 

Купи очила Sting

Sport

Видяхме, че при дрехите спортните модели пробладаваха, при очилата също се забелязва подобна тенденция. Изберете по-спорни и елегантни рамки с лек овърсайз силует, ако се осмелявате да опитате тази тенденция.

Купи очила Just Cavalli

 

Купи очила Mango 

Ретро

Имаме чувството, че този силует очила никога не е излизал от мода. Ако харесвате тази форма, то незабавно актуализирайте рамките си с нови в свеж цвят.

Купи очила Mango

Купи очила Guess