Winbet бонус за спорт предлага дългосрочни пазари за Тура и Джирото

1
258
Добави коментар
eftimma
eftimma

Футболния спорт бе разтърсен от новината за създаването на Суперлига, в която да се състезават само най-богатите в света. Ако неяснотата около бъдещите футболни състезания ви спира да се възползвате от Winbet bonus нов клиент, няма какво толкова да се притеснявате. Българският букмейкър предлага стотици различните спортни мероприятия всеки ден, а вече са налични и дългосрочните прогнози за две от топ 3 най-силни колоездачни обиколки – италианското Джиро и френския Тур. Кой са фаворитите за колоездачната обиколка на Италия?

Тазгодишното издание включва по-малко километри „бягане по часовник“, което пък дава възможност за изява на повече от най-добрите катерачи в света. Победителят от миналата година – Тао Харт пропуска състезанието и ще помага на Герант Томас в Тура. Инеос обаче залага на друга силна опция – Еган Бернал. Колумбиецът спечели Тура преди два сезона, но след миналогодишното му слабо представяне, сега трябва да брани честа си в Италия. Winbet бонус предлага коефициент от 2.70 за крайна победа на Бернал.

На втора позиция е младата звезда на Декьонинк Куикстеп Ремко Евенепул. Той пропусна всички големи състезания от миналата година, след като катастрофира тежко в Ломбардия. Белгиецът взе участие в 4 старта през 2020 и ги спечели всичките, побеждавайки колоездачи от ранга на Якоб Фуглсанг, Микел Ланда и Микел Анхел Лопез. От Winbet са оценили шансовете за краен успех на Ремко със ставка 3.90.

Коефициент 8.40 пък е получил Саймън Йейтс. Състезателят на БайкЕксчейндж ще търси втора победа в Световния тур, след като спечели Вуелтата през 2019-та. Британецът извоюва етапна победа във 2-рия ден от Обиколката на Алпите в конкуренция с много силни катерачи и изглежда в топ форма.

Ако търсите по-рискован залог, с който да се възползвате максимално от Winbet бонус, може да заложите за крайна победа на Емануел Бухман при ставка 10. Германецът претърпя падане в началото на миналия сезон и ще се опита да гони влизане в тройката, затвърждавайки топ карането си от Тур дьо Франкс 2019-та, когато финишира на 4-та позиция, въпреки че отборът му помагаше основно на Саган в битката за зелената фланелка.

Изненада пък може да дойде от ветераните Мигел Ланда и Тибо Пино. Французинът така и не успя да постигне мечтаното класиране в Тура и тази година смени програмата, за да отвори шанс за верния си помощник – Давид Годю.

Фаворити за краен победител в Обиколката на Франция

Едва ли е особена изненада, че Winbet очакват нов супер дуел между двамата словенци – Тадей Погачар и Примож Роглич. Шампионът от последната Обиколка Погачар е с коефициент от 2.21, докато залози за победа на по-опитния му сънародник се приемат при ставка от 2.26. През миналата година Роглич разполагаше с най-силния отбор, но слабо представяне в последния часовник го лиши от заслужен успех и ще е пределно амбициран да покаже, че е най-силния колоездач в колоната.

Ако следите този спорт в последните 10-15 години, едва ли може да отпишете отборът на Инеос. През тази година, тимът ще бъде воден от Герант Томас, а коефициент от 7.80 си заслужава да бъде изпробван. Сред топ фаворитите е и неговият съотборник Ричард Карапас. Коефициентът за еквадорецът е 19.