Дневен хороскоп за 29 април 2021г. – Хороскопи за всяка зодия – народна медицина, здраве, астрология, съдби, секс и зодии

1
132
Добави коментар
atanas.takev
atanas.takev

18 лунен ден, Луна в Стрелец

Луната в Стрелец  може да отключи целеустременост, висока инициативност, които ще се канализират в повишена социална активност, желание да споделяме свои намерения, да търсим и откриваме вид подкрепа на важни за нас хора, включително по-възрастни или влиятелни личности. Позитивен и зареждащ с енергия ден, поне в повечето случаи!

Днес могат да се проведат важни или конструктивни разговори, ще имаме шанс да оздравим връзки, които имат значение за нашата стабилност, включително чисто финансова, надеждност и предвидимост относно бъдещото ни развитие.

При Луна в Стрелец винаги можем да сглобим една по-цялостна картина, така че да набележим най-верния път към нашите цели, можем да видим варианти, ако се нуждаем от такива, да разширим хоризонтите и перспективите си чрез по-голям мащаб на собствените ни действия или такива, които са съобразно по-далечна перспектива на развитие. Под влияние на случващото се днес и утре ние можем да видим шансове, които не сме забелязвали до този момент и които могат да ни подействат обогатяващо, буквално и в един по-широк смисъл.

Луната в Стрелец винаги ни помага да видим шансове, а към настоящия момент- също такива, които са съществували, но не сме забелязвали, сега можем да преоценим и евентуално да върнем към себе си.

Трудно ще ни свърта на едно място, ще предпочитаме да прекараме деня повече навън, в приятна компания и така е правилно, защото общуването ще се превръща в проводник на доста възможности, полезни знания и т.н.

Овен, Лъв, Стрелец- инициативността ви днес е много висока, обзема ви желание да действате, вид ентусиазъм и повишена целеустременост, този процес ще бъде съпътстван от доза късмет. Това ще се превърне в повод за висока социална активност, ще проведете доста конструктивни разговори, ще можете да наложите мнението си или да получите ценна информация, подкрепа, към която се стремите. Денят ви предоставя множество шансове, от които да се възползвате, но в повечето случаи вие сами ще ги провокирате. Влияете подчертано на тенденциите, нивото на успехи и крайните резултати се влияят подчертано и повече от вас, отколкото от външни фактори, възползвайте се!

Телец, Дева, Козирог– можете да наваксате с дела, които са изостанали в миналото и ето, че сега можете да се справите с тях, включително като използвате по-нетрадиционни методи на въздействие. Денят не протича по предварителен график, но ви дава шанс да удовлетворите тайно желание, можете да използвате доста успешни, обходни и стратегически пътища към набелязана цел и да я постигнете. Ако има нещо скрито, което ви влияе, днес ще можете да го идентифицирате и да се възползвате. Добре се справяте с дела, които касаят дома, семейството, ако в този сектор са ескалирали скоро недоразумения, сега пък-  възниква шанс да ги изчистите. Понякога ще изглежда, че самите обстоятелства са на ваша страна, така че ще можете да превъртите евентуални предизвикателства в полза и да спечелите от това.

Близнаци, Водолей, Везни– информационният поток днес е много усилен, не ви липсва внимание, напротив, може да се окажете обсипани от интересни, полезни, новини и предложения. Появяват се хора, които ви действат доста ентусиазиращо и вдъхновяващо. Можете да оздравите, стабилизирате партньорски отношения, делови контакти. Като минимум- набелязвате силни и слаби звена във връзките си, но и днес най-силно можете да им влияете и да ги насочвате, възползвайте се оптимално.

Риби, Рак, Скорпион– денят е натоварен с множество ангажименти, но също така и резултатен, даващ ви шанс да спечелите нещо, да подействате позитивно на доходите си, на професионалната си реализация, репутация и т.н. Ценете високо шансове, които могат спонтанно да застанат на пътя ви, подобни обогатяващи предложения, „зелена светлина“, приоритетно отнасяща се до кариерно развитие …Пред вас се разкриват и алтернативи за печалба, особено, ако търсите такива… В друг случай- усилия, които сте полагали в миналото, днес могат да бъдат увенчани с успех, да доведат до удовлетворение и т.н.