Оригинални идеи за декорация на детска стая

1
201
Добави коментар
svetla58
svetla58

Декорирането на детска стая винаги е било изпитание за родителите, защото децата прекарват голяма част от времето си в тази стая играейки, спейки, учейки и тя трябва да бъде перфектна.

С идването на пролетта може би се чудите как да освежите стаята на вашето дете, без да се налага да правите цялостен ремонт, който често излиза много скъпо. Днес ще ви дадем 3 оригинални идеи за декорация на детска стая, подходяща както за най-малките, така и за тийнейджъри.

Персонализирайте стените на детската стая със забавни, приказни стикери.

Когато декорирате детска стая, стикерите за стена са прекрасен начин да вкарате свежест в нея и същевременно да разкажете история. Те са много по-поривлекателни от една най-обикновена картина окачена на стената и същевременно не изискват много време, усилия и голям бюджет.

Купи стикер за детска стая

Пътешествие по света 

Също както стикерите, така и картата на света окачена на една от стените би била много интересна за вашето дете. Позволете му да опознае света като тръгне на пътешествия по света с пирати и чудати създания. В същия дух, можете да добавите детайли от различни страни, като възглавничка със знамето на някоя страна, например.

Купи стикер с карта на света

Добавете уникални арт предмети

Подходете смело при обзавеждането на стаята на вашият тийнейджъри като изберете няколко уникални и ярки арт предмета. Например, както на снимката са показани тези цветни дървени колони или пък интересна нощна лампа.

Купи лампа ананас

Вижте още предложенията на Vivre за детска стая.

Купи спално бельо

Купи детски килим на облаци

Купи полилей на звездички

Купи стикер за измерване на ръст