Ритуал- Гърне с Пари – Окултна Езотерика,Конспирации и Алхимия

1
279
Добави коментар
ezoterikabg.net
ezoterikabg.net

„Как да се уверя, че в къщата винаги има пари? Важно! Ако по отношение на финансите всичко е лошо за вас и нямате никакви пари то този ритуал не е за вас. Подходящо е, ако по принцип имате достатъчно за всичко, но искате повече, за да можете да си позволите повече.

Ритуал- Гърне с Пари

Да се ​​направи на нарастващата луна . Ще ви трябва керамично гърне. Например, гърне за готвене е подходящо, лесно е да го намерите във всеки супермаркет. Ще ви трябват и много монети. Най-добре е дузина – те са жълти, това е архетипният тип монети.

И така, правим „гърне със злато“.

Изсипваме монети в гърнето. Една трета или наполовина.Хиляда или пет хиляди е най-добре. В идеалния случай сто долара. Като цяло доларите са добре пригодени, в нашето съзнание те се възприемат като „пари-пари“, а не като дреболия. В крайна сметка трябва да получите гърне със злато. И сега трябва да покажете гърнето си със злато на нарастващата луна. Сега вече се вижда ясно, тя набира сила. Покажете и кажете „Луната идва – парите идват!“ Визуализирайте дъга, ярка и силна, спускаща се от луната надолу във вашети гърне. Тя удря директно монети и банкноти и те сякаш кипят, набъбват, броят им започва да се увеличава. Почувствайте радостта, че отсега нататък винаги имате пари. Съхранявайте саксията на уединено място, но не и в спалнята. Ако трябва да вземете сметка от там, не забравяйте да върнете две, макар и с по-малка деноминация. Понякога добавете дори монета там. Изводът е, че количеството пари в пота трябва да се добави – макар и рядко, но трябва да има повече от тях. Това ще подпомогне растежа на благосъстоянието във вашия живот. „

Ритуал- Гърне с Пари

Сега нека разгледаме защо този метод не е ефективен:

1. Изработването на пари за пари е подходящо за всички, с изключение на тези, които не искат да работят. 2. Жълтите монети са подходящи за работа със Слънцето и Меркурий (жълтият е цветът на Слънцето и Меркурия), а не с Луната. За Луната – сребърни монети, а Луната не отговаря за финансите. 3. Невъзможно е да се смесват пари от различни страни, няма да има ярък ефект. Или ние правим гърне за долари или за левове, можете да направите и двете.

4. Текстът на заклинанието „Луната идва – парите идват“ – и ако Луната започне да намалява – какво ще се случи с вашите финанси, ще има ли отлив?

След това нека да разгледаме как да направите правилното гърне за пари.

Ще имате нужда:

1. Глинен съд без дръжки

2. Златна боя в пулверизатор

3. Червени и жълти бои (по-добре е да вземете строителни бои, а не акрилни бои)

4. Живачен тамян

5. Червен маркер

 Гърнето се създава в деня и часа на Меркурий на растящата луна. Защо да избрете деня на Меркурий? Монетите- корелират с Меркурий, тъй като те изразяват мобилност, оборот, конвенция (самата монета като обект няма стойност, тя изразява само определена деноминация, стойността й зависи от правилата, приети в конкретно общество, група), измама (свойство на парите – тяхното непостоянство). Освен това можете да получите лесни пари чрез Меркурий. Общо при нарастващата Луна се получават 2 дни на Меркурий. През първия ден работим в първия дневен час на Меркурий (започва в зората) и боядисваме гърнето със златна боя – можете да направите това на два слоя (интервалът между тях може да се направи за 30 минути, така че първият слой изсъхва и няма петна). След това гърнето изсъхва около 2 часа. Също така, докато гърнето изсъхва, трябва да имате време да нарисувате руната Феху върху всички монети в този час на Меркурий. След това, през втория дневен час на Меркурий, боядисваме площада на Меркурий върху гърнето с жълта боя и около него с червена боя 12 Rune Fehu. Черпим всичко това с намерението да увеличим доходите ви. Най-добре е да посочите повече от това колко искате да спечелите, тоест „всеки месец печеля повече от 100 хиляди лева“. И във вечерния час на Меркурий вие опушвате гърнето и монетите и прикаждате с тамян на Меркурий. Поставете монети в гърнето, поставете 1000 банкноти отгоре. Обръщайки се на изток, вземете гърнето в лявата си ръка, прокарайте дясната си над него по посока на часовниковата стрелка отгоре, като четете заклинанието (по време на заклинанието ние визуализираме как златен вихър от монети и банкноти се образува над гърнето, гърнето започва да се пълни с все повече пари, енергията им се разпространява из стаята и ви обгръща, парите започват да ви лепят, целият ви апартамент се състои от златни монети и пари и т.н.): „Говоря на това гърне, за да ми донесе богатство Нека то ми даде успех и късмет, злато и торбички с пари в допълнение! Това гърне привлича пари за мен. Отваря ми финансови врати! Парите в гърне – богатството е за мен “ Прочитате този текст 9 пъти и след това го произнасяте веднъж: „ Думата ми е силна: Не е изгорена от ветровете ; Не е изгорена от ветровете ,Не се абсорбира от никого и нищо. Нека е така! Нека е така! Нека е така! “ Сега поставяме гърнето си от източната страна с думите (можете да го поставите на прозореца, нощното шкафче и др. Можете да поставите вашата снимка под гърнето): „Гърнето на изток трябва да стои и аз получавам злато! Нека е така! “ Гърнето е готово, ура!

Процес на зареждане на гърнето:

 

Ритуал- Гърне с Пари

 

 Ритуално парично гърне. За да завършите този ритуал, ще ви трябва глинен съд, зелена свещ и монети със същия номинал. Поставете гърнето в коридора (ако апартаментът е общ, във вашата стая). Хвърлете една монета в него за 7 дни. След 7 дни направете следното: вземете незапалена свещ в дясната си ръка, а с лявата извадете 7 монети от гърнето и поставете монетите около гърнето. Запалете свещ. Кажете тези думи: „Пари, поток, пари, искри. Пожелайте ми богатство! “ Повторете тези думи 3 пъти. Поставете свещта в свещник. Отпуснете се, отпуснете се и си представете страхотни снимки на парите в ума си. Забранено е да се мисли за парични проблеми! Седнете така 10-15 минути. Не гасете свещта – оставете я да изгори или да угасне сама. Когато свещта угасне, съберете монетите, поставете ги в гърнето и я върнете на първоначалното си място. Продължете да хвърляте монети в гърнето, но вече не бива да ги броите. Изхвърлете събраните монети по следния начин: дайте една десета част. За останалото си купете малко нещо (държач за карти, химикалка). Носете го със себе си. Ритуалът може да се повтори колкото пъти искате. Премахва финансовите затруднения.