Дневен хороскоп за 01 май 2021г. – Хороскопи за всяка зодия – народна медицина, здраве, астрология, съдби, секс и зодии

1
144
Добави коментар
atanas.takev
atanas.takev

20 лунен ден, Луна в Козирог

Луната в Козирог ни действа стабилизиращо, преобладава „земната енергия“, която в случая е консервативна, практична, придържаща ни към вид традиции.

Не можем да очакваме кой знае какъв ентусиазъм, но пък денят в повечето случаи ще премине спокойно, приятно, преобладават съждения и оценки „трябва“ , също- кое е правилно…

Действаме така, както е редно, действаме дисциплинирано, оценките са правилни и реалистични.

Ползотворен ден, подходящ за стабилизиране на връзки, особено такива, които са дълготрайни, важни, перспективни.

Към всичко останало- проявяваме хлад и пренебрежение.

Овен, Лъв, Стрелец– почивен и празничен ден, в който ще съумеете да съчетаете полезното с приятното. Ще се справите с вид задължения, можете да стабилизирате връзки, които са важни за вас. Тази енергия изисква известна приспособимост, може би да се придържате към правила или очаквания, които не винаги са по вкуса ви, но вие ще се представите в оптимално позитивна светлина и ще получите удовлетворение…Отрезвяващ, „приземяващ“, конструктивен ден за вас, в който печелите най-значимото, което и трябва да оцените, вероятно ще ескалират подобни равносметки.

Телец, Дева, Козирог– денят е напълно позитивен за вас, влиянието върху близкото ви обкръжение е значимо. Ще чувствате прилив на енергия, самочувствието ви и самоувереността ви ще растат следствие на хора и други външни фактори, които ви подкрепят. Вие определяте емоционалния фон и не само, както за себе си, така и за околните. Играете стабилизираща или ползотворна роля и това се цени високо.

Водолей, Везни, Близнаци– подходящ ден да хармонизирате или подобрите най-близката си среда на съществуване във вашия дом и семейство, но не само. Виждате изход от заплетени ситуации, ако има такива. Вижте какво ви подкрепя като скрита сила или такава, която не сте оценявали, забелязвали до този момент. По различни поводи може да стигнете до изводи, че винаги има изход, варианти, че изборът и силата е във ваши ръце.

Риби, Рак, Скорпион– не ви липсва внимание, денят е подходящ да стабилизирате връзки, включително с лица, които са част от вашето минало, може да не сте чували, виждали от известно време, да са ескалирали недоразумения и ето, че сега можете да се справите с това по един конструктивен начин, чрез разяснителни разговори, практични оценки, кореспондиращи с реалността, вид истина, която ви прави здраво стъпили на земята.