Дневен хороскоп за 02 май 2021г. – Хороскопи за всяка зодия – народна медицина, здраве, астрология, съдби, секс и зодии

1
133
Добави коментар

21 лунен ден, Луна в Козирог

Луната в Козирог ще продължи да ни държи „здраво стъпили на земята“, ще ни придържа към вид традиции, хладно и отчетливо ще виждаме това, което ни прави стабилни, успешни, може да доведе до благоденствие, чувство за щастие-общо.

Не винаги сме под влияние на такива практични и бих казала „отрезвяващи“ съждения, които максимално кореспондират с реалността около нас, истината- такава, каквато е и с предпоставка да се „свалят розови очила“, ако има такива.

Под въздействие на подобни анализи, можем да вземем важни решения, да проведем разговори, които ще ни помогнат да изберем най-вярната за нас посока, независимо дали става въпрос за любов, материални придобивки, друго, което е важно и индивидуално, приоритетно за всеки. Хубаво е да не пренебрегваме или забравяме изводи, които обсебват съзнанието ни през това време.

Късно следобед и вечерта ще се проявят показателни събития, новини, шансове за вид трансформации, които ще докоснат сърцето ни, и в повечето случаи ще са позитивни, засягащи нещо скъпо за нас. Можем да се справим с евентуален спорен въпрос, ако се налага…Ако това е възможно въобще, може да се случи точно днес.

Лунен календар за май 2021г.

Таро-нумерологичен отговор на въпрос

Овен, Лъв, Стрелец– позитивен, конструктивен ден, даващ ви възможност да подействате стабилизиращо на различни нива от живота си. Преобладават практични оценки, подходът ви в повечето случаи е целесъобразен, помагащ ви да привлечете нещо важно, скъпо за вас. Днес можете да получите подарък, да намерите начин да материализирате намеренията си. Може да проведете разговори, които имат отражение върху материалното ви състояние. Ако това не е тема- ще прекарате деня натоварени с повече ангажименти, но доброто справяне с тях ще ви носи удовлетворение. Миналото може да ви застига по някакъв начин..

Телец, Дева, Козирог– денят е доста конструктивен и позитивен за вас. Ще се представяте в най-добра светлина, често ще сте в център от внимание. Действията ви са конструктивни и стабилизиращи, както за вас, така и за хора от обкръжението ви. Може да чуете или да изкажете думи, които да докоснат сърцето ви. Отличен ден да наложите мнението си, да постигнете желания и т.н. Това е един от най-силните ви дни, възползвайте се оптимално.

Водолей, Везни, Близнаци– повечето от вас ще прекарат деня приятно, в компанията на най-близките си хора, семейство и т.н. Пред вас продължават да ескалират изходи, варианти, допълнителни възможности, които имат позитивно отражение върху средата ви на съществуване или засягат минали и по-сложни, заплетени въпроси. Това може да бъдат реални събития, предложения, разговори, може да са собствените ви анализи и усещания, които не бива да пренебрегвате.

Риби, Рак, Скорпион– днес няма да ви липсва внимание и компания, напротив, повечето от вас ще прекарат деня с приятели, други хора, които ще освежат, разнообразят ежедневието ви. Мнозина ще проведат конструктивни разговори, които ще изчистят евентуални недоразумения. Може да стигнете до решения, които ще имат широко отражение върху вашите отношения или те се трансформират, защото поглеждате на тях от друг ъгъл. Чувате или изказвате думи, които докосват сърцето ви. Узнавате тайни, там, където ги има…