Дневен хороскоп за 04 май 2021г. – Хороскопи за всяка зодия – народна медицина, здраве, астрология, съдби, секс и зодии

1
141
Добави коментар

24 лунен ден, Луна във Водолей

Луната транзитира през последните градуси на Водолей, така че ще продължи да раздухва повишена социална активност, ние ще се стремим да общуваме с повече хора, да споделяме своите мисли и идеи, така че да срещнем по-голямо разбиране, вид подкрепа и одобрение, които ще имат позитивен ефект върху благосъстоянието ни, шанса да осъществи намеренията си. Като минимум комуникацията с околните ще се превръща във вид отдушник, разтоварване от евентуално напрежение. Поне в повечето случаи…

Днес  ние ще имаме възможност да привлечем на своя страна хора, които допринасят за бъдещ просперитет, по-широки хоризонти на развитие, успехи на различни нива.

Ако  определени хора не отговарят на очакванията ни, тогава рязко можем да ги оставим зад гърба си, припомням, че по време на Луна във Водолей- ние по-лесно се разделяме с всичко, което не кореспондира с бъдещото ни развитие и просперитет. На този фон- днес Меркурий ще премине от Телец в Близнаци, така че допълнително ще съдейства за това- нашето настроение да е променливо и понякога- изглеждащо капризно.

До вчера всичко може да ни е изглеждало по един начин, а от днес- преценките  и начина по който възприемаме обикалящата действителност се променят, така че е препоръчително да не прибързваме със свои решения, а по-скоро да следваме тенденциите, които ще обновят средата ни и в повечето случаи- ще се отключат нови и по-добри перспективи, варианти, ако търсим такива. Меркурий в Близнаци е в най-голямата сила, съобразителността при обмен на  информация и евентуални преговори- ще достигнат до своеобразен максимум и всеки един ще се възползва от това в различна степен… На този етап получаваме първи сигнали и проблясъци  в това направление…

Овен, Лъв, Стрелец–  социалната ви активност днес е много висока, ще се появят хора, които ще ви въодушевят  със свои идеи, предложения, обмен на информация. Могат да се превърнат в проводник на по-широки перспективи на развитие, особено, ако търсите вид подкрепа. Вероятността да откриете такава подкрепа е повече от голяма, дори и да не ви  отворен една врата, то друга задължително- ще се превърне в изход и вариант към вашите желания. Не е изключено да има личности, които могат да ви разочароват, могат дори да се превърнат в проводник на загуби, чисто финансови и не само. В оптимален случай- инвестирате в любими хора или в бъдещото си развитие. Или пък- ще преоцените важни за вас връзки, ще отстраните онези, които са проводник на загуби, морални или материални.

Телец, Дева, Козирог–  днес може да получите различни подсказки, които ще ви опишат- по-далечни перспективи на развитие, в каква посока трябва да влагате вашите усилия, така че да преобразите живота си  и това да ви носи удовлетворение задълго. Ценете високо хора и обстоятелства, които днес се появяват и могат да играят ролята на мост към вашето благоденствие. Ежедневието ви е натоварено с множество ангажименти, понякога над средното ниво, това може да ви натоварва  или ще ви подтикне да преосмислите- какво си заслужава да остане в живота ви като ангажимент  дори и в чисто професионален аспект,  какво да загърбите или промените, така че да защитите интересите си, за да не плащате прекалено висока цена за вашите желания.  Подходящо време да направите стъпки, които ще ви подействат обогатяващо…

Водолей, Везни, Близнаци–  денят  ви дава шансове на различни нива, в личен или професионален аспект- да блеснете, да осъществите ваши сърдечно желание, да направите проби в избрано от вас направление. Може да ви се струва, че трябва да направите компромис  или пък ескалират равносметки за своеобразна цена, която трябва да платите. Добрата новина е, че вие ще определите тенденциите, крайният вариант и изход- зависи предимно от вас. Това е сила, но и отговорност. Меркурий днес преминава в Близнаци, така че през идния около месец ще ви подкрепи силно, вие ще можете все повече да разчитате на вашите ораторски способности, думите ви ще имат по-голямо чуваемост и със съответните позитиви.  Все по-лесно- ще откривате начини да осъществявате намеренията си или пък към отсрещната страна.

Риби, Рак, Скорпион–  денят ни протича по предварителен график,  но ви дава възможност  да подействате на въпроси, които са се натрупали във времето, но все още не са намерили изход или решение. Може да направите важен избор, в следствие на получена информация, тя може да ви даде пълнота от знание, шанс да надникнете отвъд видимото, да набележите алтернативи, обходни пътища към целите си,   ако се нуждаете от такива.  Може да въздействате отлично  на въпроси, които са свързани с дома и семейството, може да допринесете за хармонията  у дома  като изчистите евентуални спорни въпроси или инвестирате в средата си на съществуване, в близки и любими хора. Внимавайте чисто финансови приоритети да не застават между вас и важни за вас хора.