Дневен хороскоп за 05 май 2021г. – Хороскопи за всяка зодия – народна медицина, здраве, астрология, съдби, секс и зодии

1
157
Добави коментар

24 лунен ден, Луна в Риби

Почти през целия ден Луната в Риби ще ни насочва към някаква скрита информация. Не е изключено да узнаваме тайни и да се възползваме от тях, като минимум- ще мислим по-изобретателно, в някой случаи и хитро, за да се измъкваме от сложни въпроси.

В друг случай- ескалира недоверие или вид объркване в общуването, което много ще прилича на „развален телефон“, съответно- един едно казал, друг- друго разбрал и т.н.

Може да  проведем разговори, които да докоснат душата ни или да ни направят дълбоко впечатление, но изобщо не е сигурно, че сега това ще е обективно. Подобна вероятност ще се усилва в късния следобед и вечерта, като тогава повишената интуиция и инстинкти ще се оказват най-верен ориентир.

Хубаво е и да се пазим от манипулации и внушения.

В известен смисъл може да се каже, че ще се тества обективността и логическото мислене. При по-рационалните личности асектацията ще се изживее като изобретателност, креативност в общуването, но не само, а при по-емоционални личности- денят може да придобие всякакви предизвикателни нюанси, обърквания, по-малко или по-сериозни предизвикателни ситуации. Трябва да сме по-внимателни на какво вярваме, какво сме провокирани да изкажем под въздействие на повишени емоционални преживявания.

В късния следобед и вечерта нарастват шансовете да хармонизираме най-близките си и емоционални връзки.

Нумерологичет хороскоп за деня

Таро-нумерологичен отговор на въпрос

Пробиотик и COVID 19- бълшебството, богатството, чудото  на България

Овен, Лъв, Стрелец– денят не протича по предварителен график, постоянно може да възникват предложения, известия, които да объркват предварителните ви планове. В оптимален случай- ще се справите с дела, които са изостанали, те са лични и сега забелязвате  варианти, но и подробности, които са ви убягвали до този момент, сега изплуват на повърхността и влияят на настроението ви. Може да узнаете тайни, да погледнете на обикалящата действителност от друг ъгъл, съответно-връзки, обстоятелства, но не се доверявайте на всичко чуто. Можете да се справите успешно с домашни, семейни дела.

Телец, Дева, Козирог- информационният поток е много усилен, мнозина ще проведат важни разяснителни разговори, които могат да се отразят на финансовото ви състояние, сигурност, професионална реализация. Отличен момент да защитите интересите си, да изчистите евентуални недоразумения. Ще има хора, които ще докоснат сърцето ви, но също и такива, които може да не бъдат чак толкова доброжелателни и е полезно да се пазите от внушения, манипулации и т.н. Чутото може да ви окаже голямо въздействие, да внесе яснота, питайте, за да ви се каже, доверявайте се и на интуицията си…

Близнаци, Водолей, Везни– ежедневието ви може да е доста натоварено, понякога и с ангажименти, които са непланирани, в друг случай- може да ви се налага да влизате в словесни двубои, така че да защитавате интересите си. В този процес трябва да се пазите от объркване в комуникацията, които могат да ви нанесат щети-буквално и в по-общ смисъл. Полезно е да балансирате между ваша и чужда гледна точка, да вярвате на рационалната си преценка, така няма да позволите мнението ви да бъде подменено. Отново като вариант- инвестирате в бъдещото си развитие, в друго важно за вас, преоценявате всичко ценно. Най-важното към настоящия момент е да анализирате обективно фактите, за да не бъдете подведени…

Риби, Рак, Скорпион–  днес често ще се оказвате в център от събития поради собствената ви и повишена социална активност, защото указвате значимо въздействие на околните. Вашите желания обаче, може да противостоят на определени обстоятелства, това може да е мнението на близкото ви обкръжение, което да промени вашите планове, намерения и т.н. Задават се по-дългосрочни тенденции, които засягат тази ваша среда и точно днес е подходящо да си „сверите часовника“ с някой промени, ако се налагат такива, повишена адаптивност, бързи реакции ще са много полезни, защото в началото винаги по-лесно се влияе…